Руският астролог Тамара Глоба смята, че 2023 г. ще бъде бурна година на Черния заек. Звездите обещават много промени, които ще засегнат различните знаци на зодиака по различен начин. За четири от тях животът може буквално да се преобърне през 2023 г., но това невинаги е лошо, казва тя.

Близнаци

За представителите на въздушния и надарения знак годината ще бъде променлива, те ще трябва постоянно да се адаптират към променящите се условия на живот както у дома, така и на работното място. Изобретателността на Близнаците ще им позволи бързо да реагират на събитията. Първите три месеца на годината могат да бъдат напрегнати, знакът трябва да се пази от наранявания – инциденти, падания и други неща.

От март може да се появят кариерни ограничения и промените вече ще започнат да влизат в прага. Последствията от големи промени в кариерата ще се появят още през април.

Глоба обещава, че Близнаците ще могат да разчитат на истински приятели, които ще им помогнат да продължат напред, особено след като годината ще донесе нови възможности. В личния живот всичко ще бъде както преди. Същата работа може да даде на самотните представители на знака среща със съдбата - познанство може да се случи по време на някакво събитие или посещение.

Рак

За домашния и творчески знак първите три месеца ще бъдат успешни. Всичко, в което Раците решат да инвестират – проект, предприятие, ще носи паричен успех. Можете да инвестирате в недвижими имоти, казва Глоба, възвръщаемостта е неизбежна.

Втората половина на годината ще донесе пари от други източници, например партньори или богати познати, които ще повярват в идеите на представителите на знака.

От друга страна, Раците може да искат да променят живота си, те ще носят късмет на пътя. Съдбата ще направи всяко преместване приятно, дори е възможна смяна на местожителството. Знакът трябва да се възползва от шансовете и да промени живота, защото бъдещето в този случай ще бъде по-успешно. В личния живот са възможни малки неприятности поради заетостта на Раците на работа, но до края на годината те ще бъдат напълно забравени, обещава Глоба.

Дева 

Кардиналните промени в живота на Девата ще паднат върху личния й живот, казва Глоба. Според нея представителите на знака може да не са готови за предстоящите събития, както и за подкрепата, която ще получат семейните Деви. Роднините буквално ще станат техни ангели пазители, помагайки им, представителите на знака ще могат да си помогнат сами.

Това ще стане особено забележимо през първата половина на годината, когато е необходима помощ в работата и тя ще идва от семейството. Като цяло Девите през 2023 г. трябва да разчитат на съвместни дейности. Това ще улесни прехвърлянето на прогнозните разходи.

От юли успехът очаква знака на зодиака далеч от дома, ще има добри проекти, а до есента победата над конкуренти и опоненти ще бъде напълно чакана. Забележителният интелект на Девата ще помогне в това. Впрочем успехът ще се пренесе и през следващата година, обяснява астрологът. През предстоящата 2023 г. трябва да опитате.

Скорпион

Всичко, което е било направено, добро или лошо, през 2022 г., ще се върне, за да преследва този знак. Глоба вярва, че следващата година ще бъде категорично важна за Скорпиона. От самото начало той ще донесе със себе си промени, които ще бъдат подпомогнати от хора, които са му помагали преди.

Противниците също ще се покажат: за предишните „заслуги“ на Скорпиона те ще се опитат да го отстранят от позицията, която е заемал преди.

През януари Скорпионът може да очаква нова любов, жените – представителки на знака – бременност. Всичко това, съчетано с напускането на служители през април, може да принуди знака да промени курса и да избере нова професионална област.

До края на годината може да дойде печалба, но ако Скорпионът организира добра работа в екипа. През лятото можете да разчитате на помощта на семейството и да получите сили за есенните промени, казва Глоба.

Превод: GlasNews