Астрологът Тамара Глоба вярва, че октомври няма да бъде най-трудният месец от есента за всички знаци на зодиака. Въпреки това, за някои представители на зодиакалното съзвездие през този период животът ще се промени на 180 градуса.

Телец

Според астролога за Телците октомври ще бъде месецът на освобождаване от финансови проблеми. Звездите ще им позволят спокойно да вземат заеми, да дават пари, да поемат рискове при сделки. Всичко ще бъде върнато навреме и ще има достатъчно пари, за да осигурите себе си и семейството си комфортно съществуване за дълго време.

Телците ще бъдат щастливи, защото спокойствието с финансите ще донесе както спокойствие, така и малки радости на близките.

Близнаци

Този знак, пише Глоба, има нужда от преструктуриране на ежедневието. Основното нещо е да не се преуморявате и да се отказвате от лошите навици, смята астрологът.

Но спортът ще бъде добра идея. Междувременно той е този, който може да даде на необвързаните Близнаци нова връзка. В края на краищата именно октомврийските звезди са в състояние да балансират личния им живот и в бъдеще ще помогнат за създаването на семейство.

Рак

За тези щастливи зодии ще дойде време за нови идеи и смели начинания. В средата на месеца трябва да се заемат с това, от което Раците са се страхували преди.

В личен план също ще дойде време за промяна: появата на дете, признание за чувства, смяна на работа или дом - всичко това ще бъде успешно. Тези Раци, които не се страхуват от промяната, до края на годината ще могат да разберат колко благосклонни са били звездите към тях.

Стрелец

Стрелец през октомври можете да отворите нов бизнес или просто да пътувате. Това, което е отлагано дълго време - време е да се започне, казва Глоба.

За да не се изтощите до края на месеца, трябва по-често да прекарвате време на открито. Или просто посетете спа центъра, в който енергийният резерв ще ви позволи да постигнете голям успех в кариерата си. И трябва да си спомняте за личния си живот само вечер - да споделяте впечатленията си от радостите на деня с любимите хора.

Риба

Октомври изисква от Рибите почивка сред природата. Така че дългата депресия ще изчезне, здравето ще се подобри, вдъхновението ще изгрее. Творческият знак може да бъде посетен от нови, гениални идеи и след това да подобри финансовото им състояние.

Основното нещо е да използвате редкия шанс с внимание и тогава ще бъде възможно да постигнете всички поставени цели доста лесно, заключава Глоба.

Превод: GlasNews