Руският астролог Тамара Глоба предупреждава, че животът през първия месец на зимата може да се преобърне на 180 градуса за пет зодии, дори да искат спокойствие и домашен уют. Факт е, че звездите предричат ​​тревожен декември, което означава, че идва времето за промяна.

Рак

Забравете за служебните задължения и обърнете внимание на семейството си – това съветва представителите на знака Глоба. Роднини, оставени без грижи и внимание, могат да причинят неприятности и Раците ще трябва да се справят с възникналите проблеми. Затова е по-добре да отделите малко време за тях, за да не съжалявате по-късно.

Раците, които са пропуснали своя шанс, ще могат да разберат притчата за пеперудата по пътя: малки събития ще ги доведат през декември до глобални промени в живота им и какви ще бъдат те, зависи само от късмета и концентрацията на Раците.

Така че на работа ще има внезапно командировка, която ще доведе до голям проект. Отговорността ще е огромна, а резултатът още по-голям. Невероятно, но Раците ще могат да сменят работата и начина на живот и да отпразнуват Нова година в напълно различна, необичайна атмосфера.

Близнаци

Животът им, по заповед на звездите, може да се обърне в нова посока. Но Близнаците не трябва да се страхуват от промяна: тяхната планета-покровител Меркурий ще обърне всички промени по най-благоприятния начин. Най-добро ще е развитието на събитията в работата. Тук нестандартният подход на Близнаците ще им позволи да вземат ефективно решение в рамките на проекта, което ще позволи на представителите на знака да се издигнат едно ниво по-високо в очите на своите колеги.

Любознателността на отделенията на Меркурий ги кара да забравят за съня, увлечени от професионален пъзел, така че тези, които имат хронични заболявания, трябва предварително да поставят сламки и да се грижат за здравето си. Лекотата в живота на Близнаците ще ги зареди с нови впечатления, което ще се отрази и на личната сфера. Така че трудностите от последните години ще бъдат измити от неизпитани досега усещания.

Лъв

Декември за кралете на Зодиака е времето да покажете лукса на природата си пред другите. За разлика от представители на други съзвездия, Лъвовете не трябва да хвърлят всичките си усилия в кариерата и личния си живот. Напротив, те трябва да помнят своите близки.

Личното пространство, което те по собствена воля ще могат да споделят с кръг от близки, трябва да бъде освободено от специални грижи. Лъвовете трябва да попият, да покажат дипломатичност и да се отърват от страстите.

Те трябва да помнят чувството си за хумор и да се отнасят към проблемите в професионалната сфера с безразличие и мъдрост. Роднините трябва да изяснят, че кралското търпение не е неограничено и леко да покажат зъби.

Лъвовете през декември ще бъдат прави в почти всичко, с изключение на парите. Те ще ги харчат с много по-висок процент, отколкото да печелят нови. За да не бъдете в ролята на просяци през януари, Глоба съветва да намалите апетита. И обърнете внимание на стомашно-чревния тракт, съветва тя, през този период може да има много проблеми.

Скорпион

Подозрителността на този знак през декември може да доведе до неприятни последици, почти до катастрофа, ако Скорпионите решат да разберат отношението си към личната сфера. Те трябва да си спомнят многото си увлечения в момент, когато невинният флирт на втората половина ще предизвика желание за скандал.

За вашето собствено спокойствие си струва да поддържате нормални отношения с първия. Глоба съветва да прикриете раздразнителността, наследена от Плутон, и да започнете да блестите, което ще се хареса повече на другите и ще доведе до това, което искате.

Не трябва да предприемате никакви приключения в професионалната област, защото можете не само да разрушите доста лошо отношенията с колеги и близки, но в същото време да загубите работата си, което, честно казано, изобщо не е толкова лошо. Звездите вярват, че животът буквално ще се преобърне за Скорпионите, които са изпуснали ситуацията извън контрол, а последствията ще трябва да се оправят до пролетта. Ако успеят да се сдържат, то краят на годината все пак ще е успешен.

Козирог

През декември необщителните Козирози могат да отпият глътка любовна напитка и вместо да обобщават финансовата година, да се впуснат в романтични приключения. Звездите, според Глоба, нямат нищо против, защото представителите на този знак имат много естествен чар, който отдавна си струва да използвате. Декември няма да донесе провали в тази област на Козирозите.

В трудностите на декември, според логиката на звездите, не логиката и пресметливостта и дори не постоянството на знака, а сърдечните импулси ще помогнат. Благодарение на тях упоритите ще се отпуснат малко и ще намерят професионално решение с минимални загуби. Въпреки че са възможни непредсказуемо поведение на партньорите и негъвкавост на клиентите, необходимо е достатъчно внимание, за да се коригира това.

В областта на здравето е време да забравите за стреса и да се отпуснете. Разходете се, отидете на басейн, съветва Глоба.

Превод: GlasNews