Предстоящият ноември ще повлияе сериозно на общия емоционален фон на четирит зодии, които ще се сблъскат с трудностите на есенния месец.

Лъвовете и Водолеите ще бъдат сред фаворитите на Вселената през ноември, но ще бъде трудно за Девите, Раците, Козирозите и Рибите, прогнозира руския астролог Алина Лебедева. Те ще трябва буквално да „орат“ на работа, за да достигнат предишния си стандарт на живот до Нова година.

Дева

Краят на есента ще изисква от Девите истинско търпение, защото ще ги вбесяват дребни неприятности и несгоди. Плановете постоянно ще бъдат на ръба на провала, което не се харесва на педантичния знак.

За да избегнете силен стрес, астролозите съветват предварително да се погрижите за финансова „възглавница“, тъй като може да няма достатъчно за незабавни нужди. В личния ви живот няма да има такива проблеми, там цари спокойствие, смята експертът.

Рак

Навечерието на новата година може да се превърне в тест за сила за Раците. Факт е, че в професионалната сфера ще има период на конфликти и изясняване на отношенията, което силно ще повлияе на продуктивността на знака.

Раците може да не са в състояние да се справят със стреса и да изпаднат в депресия, да се чувстват самотни и изоставени.

Астрологът съветва просто да се стегнете и да не разчитате на другите, а само на себе си. Със собствените си ръце те ще могат да поддържат стабилност както във финансите, така и в личния си живот. Експертът съветва да пестите енергията си.

Козирог

Въпреки факта, че астрологът говори, че земята ще бъде изорана изпод краката на Козирога през ноември, тя също така заявява, че земният знак ще успее да преодолее всички трудности. И дори най-трудните проекти могат да доведат до успех. Експертът смята, че през ноември късметът ще е на страната на представителите на знака.

Козирозите, въпреки събитията, ще успеят да се изкачат по кариерната стълбица, затваряйки всички гещалти на годината. Същият успех го очаква и в личния му живот, в който ще влезе нов човек за дълго време.

Риба

През този труден период Рибите ще имат усещането, че животът се е пропукал. Те ще трябва спешно да помислят откъде да вземат пари и как да изградят семейни отношения, които не вървят добре.

Астрологът смята, че причина за това е Сатурн, който силно влияе върху контактите на Рибите. Предполага се, че социалният кръг на знака може да се промени и само от звездите ще зависи дали в живота им ще се появи нов човек или стар приятел ще изчезне.

През декември обаче бурите ще отшумят и Рибите ще могат да влязат в Новата година отпочинали и спокойни.