По традиция в началото на годината хората се обръщат към многобройни предсказания. Тамара Глоба, известен руски астролог, направи своята прогноза за януари 2023 г.

Астрологът припомня, че в нощта на 21 срещу 22 януари настъпва новолуние, което означава, че има място за нови събития и ярки ситуации в живота.

Тамара Глоба назова и главния късметлия сред знаците на зодиака, които имат късмет през януари 2023 г.

Главният късметлия е Овенът. Именно тези представители на знаците на зодиака през януари може да стартират нови проекти, за тях идва момент на успех.

Важен период за Овните през януари идва в личните отношения. Важно е да не сбъркате в началото на годината. В първите дни Овенът ще има горещо желание да се отпусне, а също така ще има дилема с избора между приятели и любими хора. Много е важно да направите правилния избор.

На работа Овенът през януари 2023 г. ще получи както критика, така и похвала. А това е голямо поле за финансови придобивания. Не се карайте с приятели и надеждни хора, съветва Тамара Глоба.

През януари 2023 г. Тамара Глоба съветва Козирозите да бъдат внимателни с финансовите дела. Не можете да купувате нищо в началото на първия месец от новата година. Но ви очакват нови запознанства, печалби и интересни срещи.

Интересен месец ще е януари 2023 за Риби. Можете да завършите стари планове, както и да се подготвите за голяма популярност в началото на новата година. Време е за нови неща.

Превод: GlasNews