Руският астролог Тамара Глоба вярва, че през август животът може да се промени много за три знака на зодиака. Причината за това са събитията, които звездите изпращат в последния месец на лятото и които могат силно да повлияят на начина на живот и дори на състава на семейството.

Не се страхувайте обаче, че промените непременно ще бъдат към по-лошо. Вероятно Раците, Близнаците и Везните ще могат да започнат нов живот.

Близнаци

Успешен и щастлив – такъв ще бъде месец август за Близнаците. Вероятно знакът може да насочи към посещение в историческата им родина или просто пътуване до родителите си. Работата е там, че основният им интерес ще бъде къщата и всичко свързано с нея.

Чрез лични хобита може да дойде успех в професионалната област, стари познати ще помогнат при избора на работа. А някой от Близнаците под влияние на момента може да реши да се раздели с работата и да отиде на нови места.

Най-очевидните промени могат да засегнат периода от 23 август, в който Близнаците трябва да бъдат особено внимателни към сигналите отгоре. Не трябва да се страхувате - животът ще се промени само към по-добро.

Рак

И отново Глоба казва на знака за положителни промени. Раците ги чака успех в екипа, в който не трябва да се дава почва за конфликти. Струва си в името на обща цел да обединим усилията на приятели и роднини и да решим един от старите проблеми. Красноречието на Раците ще помогне в най-острите ситуации, ще позволи не само да се намали интензивността на страстите, но и да се излезе от финансовата криза.

Глоба вярва, че водният знак е в състояние да преодолее всички препятствия, които съдбата ще хвърли по пътя през този период.

Съветът на астролога е да не започвате през този период дългосрочни проекти, защото скоро ще дойде периодът, в който всички процеси буквално ще спрат. По-добре е да обърнете внимание на домакинството, което може да бъде загубено.

Везни

Знак за големи промени в живота, може да се нуждае от помощта на другите. Обстоятелствата ще накарат Везните да променят местожителството си, сферата на работа или любимите.

Глоба съветва да не се доверявате сляпо на онези, с които Везните не са в близост. Всяка кавга ще доведе до ефект на снежна топка. Скандалът ще се възприеме особено болезнено, ако в него са замесени близки приятели. Имайте това предвид, съветва Глоба. И слушайте какво казват вашите близки, за да не се окажете в трудно положение.

Везните могат да имат интимна връзка с приятел, за когото по-късно ще съжаляват.