Руският астролог Тамара Глоба вярва, че през август три знака на зодиака ще могат радикално да променят личния си живот. Те ще станат истински късметлии, след като са вкусили напълно радостите на любовта.

Според нея звездите ще накарат представителите на Близнаци, Рак и Дева да преживеят буря от страсти и да намерят половинката. Има шанс за съдбовна среща, обещава тя.

Близнаци

Началото на август ще се стори твърде трудно за Близнаците за изграждане на каквито и да е отношения. Ще им се струва, че противоположният пол напълно е престанал да ги разбира, така че те ще бъдат готови да сложат край на личния си живот и да спрат безполезните опити да намерят половинка.

През втората половина на месеца обаче Близнаците ще се сблъскат с драматични промени, потапяйки се стремглаво в страстна връзка с нов човек. Освен това щастието ще улови знака в момента.

Глоба вярва, че избраният може да бъде и стар познат, просто трябва да следвате знаците, които съдбата изпраща.

Рак

За необвързаните Раци август ще бъде месец на промени в личния им живот, но доколко ще бъдат перспективни, зависи само от тях самите. Тези Раци, които мечтаят за съдбовна среща, ще получат всички шансове от звездите за това. Може би това ще бъде случайно запознанство, което по-късно ще прерасне в силна връзка, може би двойката най-накрая ще реши да създаде семейство.

Глоба съветва Раците да слушат интуицията си и да се вглеждат по-отблизо в другите, като им показват повече внимание към думите им. Може да чуят нещо важно за себе си. Глоба съветва да не се страхувате и да вземате по-смели решения, за да стигнете до щастието.

Дева

През август Девите могат да преживеят отново любовна връзка с човек от миналото. Този път връзката ще стане наистина силна, бракът е възможен, смята астрологът.

Като цяло август ще бъде за тях месец, който ще определи бъдещата им съдба. За да постигнат хармония в личния си живот, Девите трябва да погледнат на ситуацията сякаш отстрани, захвърляйки стария негативен опит.

Така че, спокойно оценявайки личните проблеми, те ще могат да се отърват от съмненията през второто полувреме. И вместо да губят време в оплаквания и кавги, те ще могат да планират бъдещето заедно.

Глоба съветва да не слушате приятели и роднини, защото Девата е този, който чака щастието и само те могат да изберат с кого да го споделят.