В навечерието на ноември астрологът Тамара Глоба състави хороскоп за всички знаци на Зодиака. Струва си обаче да се подчертаят три, които ще бъдат успешни в почти всичко през ноември.

Това са представители на Везни, Скорпион и Риби.

Везните, според прогнозата на астролога, ще бъдат господари на ситуацията през ноември, което ще им позволи да решат много трудни проблеми.

Везните ще имат пълна хармония и романтика със своите партньори в живота. Глоба обаче препоръчва да следят настроението си, тъй като това може да доведе до кавги и разногласия и връзката в крайна сметка ще стигне до задънена улица. В ситуацията мъдростта и прозрението ще дойдат на помощ.

И в кариерата си Глоба препоръчва да обърнете внимание на вашия имидж. Везните трябва да бъдат добър служител, което ще им помогне да се изкачат по кариерната стълбица и да осигурят повишение. Спокойствието при изпълнение на задълженията ви и усърдието в работните дела само ще допринесат за това. В същото време трябва да забравите за инициативата през ноември.

Като цяло миролюбието на Везни ще им помогне да избегнат много конфликти или да ги смекчат.

Ноември също ще бъде благоприятно време за отказване от лоши навици - в крайна сметка самите звезди ще им помогнат в това.

Скорпионите ще имат голяма и успешна покупка през ноември. Въпреки това, когато го правите, трябва да разчитате само на собствените си сили и да не влизате в дългове (заеми и кредити).

В личния си живот Скорпионите са изложени на риск от чести кавги на битова основа, които могат да завършат с прекъсване на отношенията с двойката им. Затова си струва да избягвате конфликтите и да ги превръщате в шеги. Щедростта ще им помогне в това, а спокойствието ще предотврати проблемите.

Планирани са и промени в кариерата под формата на печалба или повишение. Глоба препоръчва да не се тревожите за текущи проблеми, а също и да не изразявате мнението си по работни въпроси без одобрението на ръководството. Организационните умения, напротив, трябва да бъдат демонстрирани, а инициативата само ще увеличи вашия авторитет.

Като цяло Скорпионите трябва да преосмислят мирогледа си и да се опитат да намерят почтеност. Ако успеят да постигнат това, тогава представителите на тази зодия ще разбият установените стереотипи и ще започнат да мислят по нов начин. Което от своя страна ще бъде голяма стъпка за духовно и физическо обновление.

За представителите на зодия Риби ноември ще бъде белязан от големи успехи във всичко, тъй като желанията ще се изпълняват, а проблемите ще се решават от само себе си.

Глоба обаче препоръчва да не оставяте всичко да върви по пътя си и да държите пръста си на пулса. Тъй като в този случай съществува риск да пропуснете момента, в който късметът свършва и всичко постигнато може да бъде загубено.

По този начин, според прогнозата на Глоба, Рибите ще могат да установят дълбоки и доверителни отношения с партньора си с пълна хармония и отдаденост. Астрологът препоръчва да избягвате лекия флирт, тъй като хармонията може да бъде разклатена от недоразумения между партньорите. Като цяло Рибите няма да обръщат внимание на дреболии, което също ще се отрази положително на връзката.

В кариерата си Рибите трябва да разчитат на собствените си сили и възможности, което ще донесе успех през следващия месец.

Но трябва да се въздържате от вземане на резки решения.

Астрологът също препоръча на Рибите да разширят кръгозора си. Глоба отбеляза, че има възможност да се срещнете с вашия духовен наставник по време на бизнес пътуване.

Като цяло само положителното отношение ще ви помогне да спечелите или добавите сила, за да преодолеете всички препятствия и трудности по пътя към това, което искате.