Според прогнозите на известния астролог Тамара Глоба, август ще бъде месец на бурен успех за три знака на Зодиака едновременно.

За Лъвовете звездите ще бъдат на тяхна страна през целия месец. Следователно те могат спокойно да опитат късмета си и да поемат най-рисковия бизнес. Дори купуване на лотарийни билети, правене на големи залози в игри и дори влизане в парични спорове.

Глоба също така прогнозира успех от инвестиране в рискован проект, който плаши повечето инвеститори.

Като цяло всеки бизнес или начинание ще бъде под щастлива звезда и ще бъде успешно завършено. Астрологът подчерта, че всякакви желания и капризи на Лъва ще бъдат изпълнени и реализирани сякаш от само себе си.

Нищо няма да бъде невъзможно за Лъвовете през август и изненади и приятни изненади ще ги чакат на всяка крачка. Въпреки това Глоба препоръчва на представителите на тази зодия да бъдат лоялни и спокойни към хората около тях, както и да бъдат по-мили. И всичко това, защото аурата на злобата и агресията е в състояние да унищожи всяко благоволение на Вселената.

На представителите на Везни е изпратен свише шанс да изпълнят всичките си желания, а късметът ще ги съпътства през целия месец. Просто трябва да направите, според астролога, няколко стъпки към това. Не можете да се отказвате и предавате. Този знак ще бъде най-добрият във всички свои начинания. При това повечето от плановете им ще бъдат успешно реализирани.

Но колкото по-активни ще бъдат представителите на тази зодия, толкова повече късмет ще имат. Август 2023 г. е в състояние да промени целия бъдещ живот на Везните, ако успеят да реализират правилно предоставените им възможности, предупреждава Тамара Глоба. Късметът ще е на тяхна страна до самия край на лятото.

Водолеите често са възпрепятствани да бъдат щастливи само заради несигурност и нерешителност. Това и ще бъде основният подарък на август за този знак на зодиака: прилив на сила, заряд на жизненост, смелост и активност.

Представителите на Водолеите ще трябва само да съберат мислите си и да се решат на първата стъпка. И тогава звездите ще ги подкрепят, защото ще дойде време за изпълнение на всички отдавна планирани планове.

Така че представителите на тази зодия могат да започнат собствен бизнес, да се преместят, да сменят работата си, тъй като всички кардинални промени ще бъдат към по-добро. Ако Водолеят активно поеме живота си, тогава август обещава да промени целия му живот до неузнаваемост.