Руският астролог Тамара Глоба описа кои зодии ще станат любими на Фортуна в периода, започващ от 25 януари. Според нея успех трябва да очакват три зодии, които могат да разчитат на благоприятни обстоятелства в различни сфери на живота.

Щастливците, за които е предопределено щастливо бъдеще, са Лъв, Овен и Скорпион.

Овен

Представителите на огнената зодия могат да разчитат на успех, който ще ги застигне далеч от дома им. Глоба вярва, че талантите на Овен ще работят за това повече от всичко друго, а хората с творчески професии ще постигнат повече от другите.

Добър избор за Овните би била ваканция, през която те ще могат да подредят делата си. И тогава ще бъдат въвлечени във водовъртежа от събития, които ще започнат в края на януари. Глобалните промени в живота са това, което те трябва да очакват, казва Глоба.

Лъв

Астрологът вярва, че всички дела, които ще се случват далеч от дома му, както и тези, които засягат лично Лъва, ще бъдат успешни за царя на зодиака. Приятелите и семейството им ще им помогнат, но и самите Лъвове не трябва да забравят професионалните си задължения.

Лъвовете ще успеят да хванат късмета за опашката, сигурна е Глоба. Това ще засегне особено финансовата страна на живота. Късметът може да бъде толкова силен, че да дойде време представителите на знака да си купят лотарийни билети. Много успешен период ще бъде 25 - 27 януари, когато Меркурий ще повлияе на съдбата им.

Скорпион

Сложният воден знак ще може да прави печеливши покупки, казва Глоба. Тя вярва, че късметът очаква знака в професионалната сфера, ако работата им е свързана с творческа или интелектуална дейност.

Може би трябва да отидат на пътуване. И там ще им помогне и късметът, а щастливият период може да продължи доста дълго време, ако се въздържат от груби изявления и необмислени действия.