Руският астролог Тамара Глоба направи прогноза за първия месец на лятото. Юни ще върне събитията от края на 2022 г. и ще ни накара да бъдат преоценени, каза тя. Много събития от лятото ще повлияят на това, което ще се случи в края на тази година.

Тя моли да се обърне специално внимание на децата, които могат да имат здравословни проблеми. В края на юни бебетата могат да хванат остро заболяване. И възрастните трябва да се грижат за сърцето, където може да възникнат проблеми.

Най-„аварийните“, според нея, може да са няколко периода от юни. Това са 5-ти, 9-ти, 13-ти, 20-ти до 22-ри, 26-ти, 27-ми, 28-ми.

Освен това, според Глоба, два знака на зодиака с настъпването на топлия сезон трябва да се подготвят за драстични промени в живота. Астрологът подчерта, че те ще бъдат Дева и Водолей.

Дева

Първата половина на месеца ще бъде свързана за Девите с подобряване на финансовото им състояние. Вероятно ще се наложи да сменят работата си, което ще е от полза за тези, които са уморени постоянно да търсят допълнителни доходи. Възможност ще помогне да получите изгодно предложение за работа, на което представителите, родени под Венера, само ще се радват.

Девите ще пътуват много, както по волята на обстоятелствата, така и по собствено желание. Те трябва да се подготвят за публичност и бизнес пътувания, които ще донесат не само печалба, но и нови полезни връзки.

В личния си живот Девите ще трябва да избират между стара връзка и нова връзка. Глоба съветва, какъвто и избор да направят представителите на знака, да не създават тайни връзки, да бъдат внимателни с близките и да не влизат в конфликт с любимите хора.

Водолей

През първия месец на лятото промените ще засегнат личния живот. Водолеите ще бъдат буквално завладени от емоции, ще искат нови преживявания, запознанства и забавления. Напрегнатият месец, обещава Глоба, ще донесе много промени и Водолеите ще реагират на тях с оптимизъм.

Жаждата за приключения ще изненада другите, които са свикнали с факта, че представителите на знака обикновено са рационални и сериозни. Глоба ги предупреждава за неоправдани приключения, които могат да съсипят живота им за дълго време.

В същото време семейните Водолеи ще се нуждаят от внимание към децата си, които могат да срещнат проблеми. Ако помогнете навреме на по-младите, трудностите ще отпаднат. Астрологът също съветва да се обърне внимание на жилищата. Водолеите трябва да направят ремонт, който само ще ги сближи с партньорите им.

През последната десетдневка на юни емоционалният фон ще започне да избледнява и може да възникнат кавги, поради което е по-добре да не предприемате пътувания за това време. Но си струва да инвестирате в недвижим имот - подобно решение ще се изплати с времето, смята астрологът.