Прогнозите на икономисти и политолози вече се актуализират всеки ден. Астролозите и екстрасенсите не твърдят, че са точни в експертните си оценки за икономическата и политическата ситуация, но техните прогнози сега също са много търсени – освен друго хората се разсейват и се забавляват. Публикуваме свежи прогнози на руски експерти, които миналата година прогнозираха събитията от края на зимата и началото на пролетта на 2022 г.

Финалистът на 6-ия сезон на „Битката на екстрасенсите“ Зираддин Рзаев направи нова прогноза за икономическата ситуация за kp.ru:

"Хората са много притеснени, но трябва да разберете: трудната ситуация е временна. Това е животът и в него има различни периоди. Трябва да свикнете с факта, че две години (в екстремни случаи - три години) ще бъдат трудни. Но това е временна икономическа ситуация, която ще се стабилизира и всичко ще се нареди.

Икономическата криза започна заедно с пандемията. Но най-сериозният й етап започна през зимата на 2022 г. Но трудностите през следващите 2-3 години ще касаят не само нашата страна. Това е световната икономическа криза.

Зираддин Рзаев обещава, че икономическата ситуация ще се подобри до две години, а след три години ще можем да говорим за икономическа стабилност.

Курсът на долара ще се стабилизира до три месеца.

От юни започва икономическото възстановяване за хората, които се занимават с домашно производство. Съветът е да се стремите да развивате максимално производството.

В такава ситуация мнозина отменят празниците. Но за тези, които искат да се отпуснат: най-благоприятният период ще започне след юни. Посока - изток."

Астрологът Тамара Глоба записа подробна прогноза за март за своя YouTube канал. Няколко откъса:

"Събитията, които се случват сега, разкриха и изостриха постепенно случващото се. Те щяха да започнат по-рано, ако нямаше пандемия през 2020 и 2021 г. Това беше време на активно противопоставяне на Марс. Той ще продължи през 2022 и 2023 г. Две години и половина е времето (с вариации), което ще завърши събитията, започнали сега (през зимата).

През март ще дойде възможността за споразумения, въпреки активните действия - това все още е период на активни мироопазващи преговори, които по-късно (вече през април) ще донесат резултати под формата на активни мироопазващи позиции. Май е период на разделения и сили, които ще искат да навредят на разклатения крехък мир, установен през този период или замислен като мирно уреждане. Лятото е време за почивка.

Най-трудните дни на март: 6, 10, 11 (първата половина на деня), 13, 14, 15, 17, 21 (началото на деня), 23, 24 (първата половина на деня), 28 март.