Според астролозите в началото на годината всеки представител на зодиакалния кръг ще усети влиянието на космическите сили поради промяната в енергетиката на годината. Освен това се очакват значителни транзити, които засягат всички сфери на живота на хората.

Още втората седмица ще донесе късмет и надежда, още повече че на 1 януари Меркурий излезе от ретроградност, което ще премахне всички ограничения, свързани с това явление.

Според звездните експерти обаче най-голям късмет ще изпитат представителите на четири зодии през следващата седмица на 2024 г.

Телец

Телецът започва 2024 г. на високо ниво. Представителите на тази зодия ще изпитат късмет и успехи, особено в сферата на любовта и романтиката. Ако личният живот на представителите на тази зодия е наред, тогава ще им бъде по-лесно да се съсредоточат върху други области, като работа и кариерно израстване.

Благодарение на влиянието на Марс в Козирог, което стимулира желанието за печелене на пари и постигане на финансово изобилие, за Телците няма да е трудно да постигнат успех в парите.

Ще имате възможност да погледнете живота си отстрани, което ще ви позволи да разберете вашите силни страни и точки на растеж.

Втората седмица от годината ще донесе яснота и осъзнаването, че не е нужно да се тревожите за личния си живот и трябва да се отпуснете и да се забавлявате.

Близнаци

С напускането на ретроградния Меркурий, Близнаците придобиват яснота на ума. Представителите на тази зодия ще бъдат в по-добро настроение и ще бъдат на позитивна вълна през цялата седмица.

В тези дни можете да се съсредоточите върху реалните си желания, препоръчително е да бъдете по-общителни. Енергията и способността да изразявате своята гледна точка ще помогнат да вдъхновите другите.

Това време благоприятства и вземането на радикални решения.

Лъв

С началото на годината представителите на тази зодия също ще почувстват облекчение, а напрежението, породено от ретроградния Меркурий, ще се разтовари.

По това време се предсказва удоволствие в отношенията с партньора и това усещане ще продължи след празниците.

Лъвовете ще изпитат приятно чувство на зависимост от партньора си. Има и вероятно желание незабавно да разрешите всички малки проблеми, за да се отървете от тях.

В края на седмицата Лъвовете ще открият желание да общуват с околните и да им покажат нивото на отношенията си.

Козирог

За Козирозите започна благоприятен период. Представителите на тази зодия ще се почувстват свободни, особено след като отмине общата скованост от последните седмици на изминалата година.

Транзитът на Марс в Козирог ще подкрепи морала, така че личният живот и по-нататъшното развитие на кариерата са в благоприятен поток от енергия.

Представителите на това съзвездие ще могат да разрешат всички натрупани проблеми и да се отпуснат в началото на работната година.