В прогнозата си за ноември астролози смятат, че най-облачният месец от годината може да се окаже късметлийски за три знака на Зодиака. По волята на звездите те ще се окажат в поредица от късмет, която ще продължи до новогодишните празници.

Така късметлиите на ноември ще бъдат Лъвове, Деви и Козирози, на които им предстои съдбоносен период. Звездните експерти предполагат, че те ще трябва да се ровят в себе си повече от веднъж и да правят избори, които ще се отразят на бъдещето.

Лъв

Представителите на огнения знак трябва да решат своите житейски приоритети. Звездите ви дават шанс да премахнете всичко ненужно и мъртво от живота, като изберете нов, по-успешен и по-малко трудоемък път.

Лъвовете трябва да разберат дали харесват това, което правят, и колко интересно им е обкръжението. Веднага след като изборът бъде направен в полза на това, което наистина обичат, успехът ще бъде пред тях, в пълния си вид. Няма защо да се съмняват в близките си – те ще бъдат на страната на Лъва.

Дева

Анализаторите Деви са склонни да мислят, преди да вземат каквото и да е решение. През ноември те ще трябва да помислят неведнъж кой от предложените проекти да изберат първи. Техният професионализъм ще бъде признат, така че няма нужда да мислите за финанси и работа и да се тревожите за това.

А детайлите ще ви помогнат да изберете най-доброто от предлаганото. Астролозите съветват да помолите близките си за помощ - те ще ви кажат кое решение ще бъде най-изгодно. И определено трябва да отделите време за почивка, защото по време на новогодишните празници ще е необходимо здраве, което Девите ще могат да си позволят.

Козирог

От началото на ноември основните работохолици от зодиака ще се заемат с трудна и интелектуална работа, която ще изисква от тях максимално напрежение. Въпреки това, за изненада на Козирозите, вдъхновението ще дойде в процеса и те не само ще се справят с работата, но и ще станат по-уверени в себе си.

Проектът ще донесе допълнителна печалба и признание в професионалната сфера, затова астролозите ги съветват да не се обръщат назад към миналото, да забравят за предишните премеждия и да се насладят на момента.

Семейството и близките ще бъдат там, за да не позволят на Козирозите да забравят за почивката и малките радости.