Картите Таро предвещават много интересен край на септември за много зодии - всичко е възможно: бракове, разводи, възходи и падения. Този подробен хороскоп е придружен от астрономически обяснения за това как позициите на небесните тела влияят на нашата съдба.

Овен

За Овните краят на септември ще бъде изпълнен с романтична аура. Това е така, защото на 24 септември Слънцето навлиза в 7 дом на хороскопа. А на 25 септември Луната влиза на същото място и ще има Новолуние. Това е добър момент за започване на нова връзка, вероятно е предложение за брак, бързо развитие на настоящата романтика. Вероятни са и полезни бизнес запознанства, бизнес отношенията ще се подобрят.

Телец

До 2 октомври ще усетите забавяне на всички процеси, може да се наложи да се върнете към неща, които са започнати в миналото и към които вече не сте искали да се връщате. Това е влиянието на ретрограден Меркурий. В края на септември ще е безсмислено да бързате, не трябва да започвате нов проект или да се заемате с нов бизнес. 24 септември Слънцето е в 6 дом на хороскопа. Това ще подобри здравето ви и ще се почувствате по-добре.

Новолунието от 25 септември ще донесе нови ангажименти. Марс ще влезе в паричния сектор, което означава много разходи и печалби.

Близнаци

В края на месеца ще сте в безопасност. На 25 септември Новолуние е възможно подновяване на минали връзки, жена може да се влюби в женен мъж. По-добре е да не се поддавате на изкушението и да се грижите за психическото си здраве. Поглезете се с нови покупки, хубави подаръци, проявявайте любов и грижа към себе си, винаги избирайте сами. Също така по това време ще се отворят нови финансови възможности, можете значително да увеличите доходите си.

Рак

Ретрограден Меркурий е в 4 дом до 2 октомври. Ще искате да направите ремонт в къщата или да се преместите на ново място, да посетите родителите си или да отидете някъде далеч, да промените фамилното си име или да се върнете към минали връзки. На 24 септември Слънцето ще бъде в 4 дом - може да получите добро предложение за работа от вкъщи, може да ви дойдат гости, може би ще има откровен разговор с баща ви. През това време не могат да се правят сделки. Също така е по-добре да се въздържате от скъпи покупки. Личният живот ще изисква много усилия и енергия. Необходимо е човек да се освободи от нещо, да завърши нещо, да го изхвърли - предстои физическо и психическо освобождение.

Лъв

25 септември Новолуние е в 3 дом. Времето е благоприятно за пътувания и командировки, нови идеи, планиране. Но е по-добре да не изпълнявате планове до 2 октомври. В края на месеца ще се срещнете с роднини. Може да има ново интересно запознанство, но не забравяйте - обикновено срещите по време на ретрограден Меркурий не траят дълго. Възможни са конфликти в семейния живот, които могат да доведат до развод. Но ако връзката е силна, тогава в края на месеца те ще станат още по-добри.

Дева

Ретроградният Меркурий до 2 октомври е в паричния сектор. Това означава, че ви очаква финансов успех. Можете успешно да продадете нещо, да изплатите дълг или обратното, да дадете пари на заем, да укрепите бюджета си и накрая да платите за това, което сте отлагали дълго време. Възможни са промени в работата - ще напуснете старата си работа и ще търсите нова, може да ви очакват неочаквани разходи. 24 септември Слънцето е във 2 дом. Това е страхотна възможност да изразите себе си и своите таланти. Личният живот в края на септември също ще зарадва - това може да са цветя и подаръци, ходене на кино или театър или дори предложение за брак.

Везни

В края на септември е по-добре да не подписвате важни договори и да не купувате скъпи активи - до 2 октомври. Избягвайте пластичните операции и инжекциите за красота. Енергията ще се увеличи на 24 септември - Слънцето влиза във вашия 1-ви дом. На 25 септември също ще има Луна във вашия знак Везни, ще има Новолуние. В живота може да се появи нов човек, ще започне нов живот: нова професия, ново място на пребиваване. Определено ще знаете как да продължите по-нататък в живота. На 30 септември Венера влиза във вашия знак Везни. Добавете естествена красота, хармония в живота си. Ще излъчвате любов.

Скорпион

В края на септември може да се наложи да възстановите документи или да се върнете от изгнание. Може да има връщане от изолирано място, изписване от болницата. На 24 септември Слънцето влиза в 12 дом. Това е най-доброто време да се посветите на себе си - погрижете се за здравето си, отидете на почивка, купете си здравен курс в санаториум, насрочете посещение при лекар, но хирургическите интервенции са нежелателни. Добро време за планиране на бъдещето. В личния му живот го очакват изненади, възможен е дори таен романс.

Стрелец

На 10 септември Меркурий е ретрограден до 2 октомври в 11 дом. Това означава, че е възможно да срещнете приятели от детството или да се върнете към стария работен колектив. Вероятно ще получите дълга си обратно. Краят на септември за Стрелец е чудесно време да преосмислите живота си, да се откажете от потискащите мисли и да прекратите връзките си, които вече не носят радост и комфорт. Това е добър момент да започнете да тренирате. На 25 септември Луната навлиза в 11 дом на хороскопа, ще има Новолуние. Може да има нови връзки, запознанства.

Козирог

Ретрограден Меркурий ще се разгърне в 9 дом. Това означава, че ви очаква нещо ново, а също и че ще трябва да преразгледате текущите си планове, може би да преработите нещо. На 24 септември Слънцето в 10 дом ще се развива в работа. Добро време за търсене на нова работа, успешни интервюта, израстване в кариерата. След 25 септември ви очаква значима актуализация - може да е нова работа, нова среща, нов бизнес и дори нов статус в личния ви живот. В самия край на месеца може да дойдат пари за работа или неочакван бонус.

Водолей

Краят на септември ще бъде особено благоприятен за Водолеите. Особено в личния живот. Има голяма вероятност да се свържете отново с бивш. 24 септември Слънцето е в 9 дом. Моментът е подходящ да заявите себе си, да представите свой проект или да започнете нов бизнес, време за нови планове и решения, търсене на смисъл. На 30 септември Венера в 9 дом ще донесе популярност и любов. Не забравяйте и за децата – те ще имат нужда от повече внимание от ваша страна и повече грижи в края на септември.

Риби

В края на септември Рибите ще бъдат много притеснени за пари. Но на 24 септември Слънцето навлиза във финансовия сектор. Това означава край на финансовите проблеми, началото на нещо ново, което ще подобри бюджета ви. В този момент ще трябва да се вземе важно решение. На 30 септември вземете много пари. След 25 септември ще получите парите, които сте планирали. Може да продадете нещо.

Превод: GlasNews

Източник: Анджела Пърл