Смел брокер на имоти от Лос Анджелис е готов на всичко, за да скючи успешна сделка. Следващата му постъпка е именно такава. Давид Феруджо продава прекрасна къща на стойност 1,29 милиона. Жилището има три спални, две бани и се намира в района на Монтерей Хилс.

На пазара обаче има и далеч по-лъскави предложения. Затова брокерът е предприел необичайна рекламна кампания.

Той качил в социалните мрежи своя гола фотосесия, на която позира пред и в имота. Без съмнение от снимките може да предположим, че в къщата му е комфортно. На кадрите виждаме как си взима вестника, наслаждава се на слънцето в двора, готви или си взима душ. Изображенията все пак са цензорирани, по всяка вероятност заради изискванията на Инстаграм.

Необичайната реклама без съмнение привлича внимание, а по всяка вероятност точно това е целта. Множество коментари хвалят Феруджо за смелостта и отдадеността към работата. Някои дори го определят за "маркетинг гений".  Не липсват и коментари, че интересът вече далеч не е само към имота. Трети дори предлагат услугите си за асистент-фотограф. Има и въпроси дали Давид е включен в цената.

От неговия уебсайт се разбира, че той е роден в Ню Йорк и е завършил маркетинг във Филаделфия. По време на кариерата си се е специализирал в продажби на миоти в Калифорния, Лос Анджелис и Ел Сегунто.

Той се гордее с това, че може да предложи подходяща оферта за всеки един клиент. Това не е първата му необичайна реклама на имот. През пролетта той споделя оферта на къща, която е в стила на популярните ситком сериали.

Във видеото тай отново е под душа в компянията на свой колега и кученцето им.

Превод: GlasNews.bg