Порталът на Лъва се отваря всяка година на 8 август и е изключително важно астрологично събитие, което може да промени значително живота ни.

Тази дата "крещи" да пусне светлината и да прояви блаженство, но чували ли сте въобще за Портата на Лъва? Тя се отваря веднъж годишно на 8 август. Събитието често се нарича 8/8 от спиритуалисти и астролози, именно те свързват числото с изобилието. Това е така, защото числото 8 погледнато от друг ъгъл изглежда като безкрайност. Нумерологията казва, че появата на числата 8/8 представлява края на тревогите за финансите, отключва се период на наслада, период на почивка и използване на възможностите, които са на разположение. Това е число, което показва награда за вашия труд и усилия.

Порталът е отворен между 26 юли и 12 август, като е най-силен на 8 август – смята се, че на този ден можем да получим изобилие от мощна енергия.

Порталът се активира благодарение на Слънцето - то трябва да се изравни със звездата Сириус. На звездата Сириус не веднъж са придавани мистични значения и е известно, че тя излъчва специална енергия, която има положителен ефект върху нас.

Всяка година отварянето на този портал ни дава шанс да се развиваме и да станем по-властни, по-силни и по-добри версии на себе си. Това е шанс да се приближим до човека, който искаме да бъдем, както и до живота, който искаме да живеем.

На този ден е добре да забавим темпото, да медитираме и да се съсредоточим върху мечтите си.

С отварянето на този портал интуицията ни ще се засили, така че можем по -лесно да вземаме решения и да правим изводи. Трябва да разчитаме на вътрешния глас.

И още - Порталът на Лъва активира сърдечната чакра, което означава, че можем да се отървем от някои негативни мисли и лоши емоции. Можем да се освободим и от всичко, което натоварва душата и сърцето ни или ни пречи да обичаме напълно.

Моментът ще бъде идеален да се отпуснем на плажа в компанията на любими хора и да се насладим на силната енергия на момента през едни от най-висшите вибрации - тези на радостта от естествената близост и споделянето.

В градски и работни условия също могат да се постигнат добри резултати и състояния на духа в този ден. Достатъчно е да запазим позитивна настройка, вяра и добронамереност.

Превод: GlasNews.bg