Овен

Не очаквайте помощ от никого, а разчитайте единствено на себе си днес. Въздържайте се от критика и обидни квалификации към партньора ви днес, които могат сериозно да навредят на връзката ви. Опитайте се да се поставите в обувките на човекът срещу вас, за да разберете как се чувства, какво му тежи и колко му е трудно да се справя с всички проблеми.

Телец

Ако усещате, че късметът ви е напуснал и сте попаднали в турбуленция, това е така, защото не сте верни на себе си. Намирането на истинската любов понякога е много трудно. Ако смятате, че сте открили човекът, който ви пасва, спрете да търсите в социалните мрежи идеалният партньор. Време е да изживеете любовта си с човекът до вас.

Близнаци

Разположението на планетите днес ще улесни комуникацията с партньора ви. Денят е благоприятен да се порадвате на хубавото време и вибриращата любов в сърцата ви. Заявете чувствата си пред човекът, когото обичате като бъдете искрени и откровени. Очаквайте приятно предложение.

Рак

Влиянието на звездите в секторът ви късмет днес е малко противоречиво и може да усетите това като вълна от странни и неочаквани събития. Не взимайте прибързани решения днес, за да се предпазите от евентуални грешки. Вероятно днес ще ви е малко по-скучно от това, което сте очаквали.

Лъв

Бъдете отворени към новите възможности, които звездите ще ви предложат и ще намерите правилните инструменти и начини да се справите с трудностите, които животът ви изпраща. Не позволявайте на близки, роднини и приятели да ви разколебават по повод връзката ви. Най-добре послушайте сърцето си, то никога няма да ви излъже.

Дева

Това, което днес ще ви помогне да прекарате денят си добре ще е оптимистичният ви поглед към нещата. Влиянието на планетите ще ви помогне да изразите себе си по нов позитивен начин. Вие сте от хората, който трябва да се вземат в ръце и дадете всичко от себе си, преди късметът да почука на вратата ви и да донесе така желаното благоденствие.

Везни

Днес може да се почувствате разочаровани от партньорът ви, че не се интересува от вас колкото преди. По-добре да застанете с лице срещу истината, вместо да ви залъгват с лъжливи обещания. Говорете си днес, за да изгладите конфликтните точки и знайте, че лъжите могат само и единствено да навредят на връзката ви.

Скорпион

Вероятно партньорът ви има някои необясними трудности при изразяването на чувствата си. Наложително е да се опитате да предотвратите появата на скандалната ситуация, в противен случай ще пропуснете красотата на този ден.

Стрелец

Днес се опитайте да бъдете настроени позитивно. Късметът ви е така настроен днес, че ще спомогне на всяка една положителна мисъл, която преминава през ума ви, да се осъществи. Имайте в предвид, че ако мислите ви са негативни, ви очаква тежък ден. Днес ще осъзнаете, че да обичате някого не е достатъчно понякога.

Козирог

Днес вероятно ще усетите, че всички проблеми са се стоварили на главата ви. Не оставяйте случайността да определя какво ще става през деня ви, тъй като може да се окаже погрешен ход. Бъдете изключително предпазливи през този ден.

Водолей

Самотните могат да се почувстват, едва ли не изоставени през този ден. Въпреки положените усилия в търсене на любовта - някой просто не се интересува от вашите апели за любов. И не забравяйте, че фалшивите предположения често нанасят повече вреда, отколкото полза.

Риби

Намерете начин днес да се зарадвате на малките неща в живота ви и съхранете това добро настроение до края на деня. Дори нещо или някой да ви разочарова, подминете всичко с усмивка и намерете сили да продължите напред. Ако някога сте имали усещането, че сте на грешното място в неподходящо време, това може да ви се случи и днес.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.