Двойка, която се окова с верига за три месеца като изпитание за любовта им, най-накрая бе срязана. Резултатът - моментална раздяла.

33-годишният Александър Кудлай и 29-годишната Виктория Пустовитова от Харков в Украйна прекараха 123 дни заедно, но признаха, че усилията им да спасят връзката се оказали провал.

В мига, я който веригата им най-накрая беше срязана до паметника на Единството в Киев, където бяха заключени заедно, двамата младежи заявиха, че нямат търпение да тръгне по свой отделен път.

„Искам да живея свой собствен независим живот и да се развивам като независим човек“, каза Виктория, която извика „Ура“, когато беше освободена.

Александър, който даде идеята, след като Виктория заяви, че иска да се раздели, благодари на техните фенове, които проследиха необичайното приключения в социалните мрежи.

Близо три месеца двойката нямаше лично пространство и правеше всичко заедно - от ползването на тоалетната до пазаруването на хранителни стоки.

Не е изненадващо, че двойката заяви, че липсата на лично време им е коствало връзката и плановете за сватба.

"Тя не реагира добре на моите предложения да продължава да прави това, което обича да прави заедно с мен. ", обясни Алекс. И допълни, че му е писнало да бъде залепнал до нея, докато тя се гримира всяка сутрин. 

В началото на експеримента двойката заяви, че се надява да намери начин за разрешаване на аргументи, без единият или другият да напусне. 

За да улеснят нещата, в дрехите им бяха зашити допълнителни ципове, за да се обличат и събличат лесно. 

По време на прекараното им време Виктория беше придружила Александър в работата му, продавайки коли и части. Но тя трябваше да се откаже от работата си по създаването на изкуствени мигли, защото клиентите й не искаха приятелят й да е наблизо.

На 19 май беше съобщено, че те са счупили както украинския, така и световния рекорд за най-много време, прекарано "оковани" заедно като двойка.

Двамата се заклеха да останат оковани, докато се оженят - въпреки че не се сгодиха официално. Те се надяваха да спечелят милиони от идеята и се ангажираха да дарят част от парите за благотворителност, предава mirror.co.uk.

"Искаме да дарим $2 милиона за благотворителност и в момента водим преговори. Ще оставим $1 милион за лична употреба", каза Александър.

 

превод: GlasNews.bg