Един от най-богатите хора в света и основател на Amazaon Джеф Безос има намерение отново да чуе сватбените камбани. След като през 2019 година той се разведе с първата си съпруга Маккензи Скот, с която имат 4 деца, сега бизнесменът се е сгодил за Лорън Санчес - пилот на хеликоптер и бивша водеща, съобщава близък до двойката източник пред CNN.

59-годишният Безос и 53-годишната Санчес в момента са на почивка в Южна Франция, където дори бяха забелязани на прожекция на филм на кинофестивала в Кан.

Двамата прекарват ваканцията си на струващата 500 милиона долара яхта на милиардера, а Санчес беше заснета с пръстен с огромен камък на безименния пръст.

Връзката им става публична през януари 2019 г., след като Безос съобщава, че се развежда със съпругата си Маккензи Скот след 4 деца и 25 години брак.

По същото време тв водещата също е в процес на развод със съпруга си Патрик Уайтсел, с когото са заедно от 13 години. Санчес и Патрик имат 2 деца, а от предишна връзка новата годеница на Безос има още един син.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Times Now Navbharat (@timesnownavbharat)