Вълнувайте се, защото август е пълен с интригуващи обрати.

Ако сте една от зодиакалните знаци, които ще имат най-добрия месец август, вие попадате в центъра на вниманието, така че се насладете на това колко вълнуващо е да си насред цялата суматоха. 

Астрологията става все по-разпалена и по-дива и поправя път към един творчески, романтичен и шеметен сезон на Лъва!

Ако сте се надявали на спокоен и релаксиращ преход през август, помислете отново. На 1 август страстният Марс обедини сили с непостоянния и непредсказуем Уран, което може да доведе до неочаквани промени и импулсивни реакции.

Сега не е моментът да планирате в бъдещето, пише Style Caster. Помислете преди да действате, особено ако изпитвате турбуленция във връзките си. Тъй като Венера – планетата на любовта – се противопоставя на мрачен и обсебващ Плутон на 9 август, може да бъдете привлечени от тръпката на токсичния романс, но помнете – сърцето ви заслужава защита и грижа, така че не го поверявайте на някой, който не се грижи за него. Когато пълнолунието във Водолей изгрее на 11 август, това ще ви принуди да бъдете реалисти относно възможностите си и да вземате решения, като имате предвид най-добрите интереси на всички.

На 22 август слънцето ще навлезе в организирана, интелектуална и ориентирана към детайла Дева, което ще ви даде тласък да усъвършенствате начина, по който живеете живота си и да повишите нивото на ефективност в ежедневието си. Когато новолуние в Дева положи основата за ново начало на 27 август, то ще ви насочи към самоусъвършенстване и ще ви насърчи да използвате по-добре времето си! Въпреки това, тъй като романтичната Венера се противопоставя на инхибиращия и ограничаващ Сатурн, на 28 август, може да почувствате определен натиск.

Ако вашият слънчев знак и/или изгряващ знак случайно попадат под някой от тези зодиакални знаци, ето защо вие сте звездата на шоуто този август:

Овен

Трябва да се радвате, Овни, защото имате много неща, които да очаквате с нетърпение този август. Слънцето, което преминава през вашия пети дом на творчеството, романтиката и удоволствията, ще ви помогне да установите по-дълбока връзка с вашето вътрешно дете! Когато сте били деца, не се интересувахте от това дали сте перфектни. Не сте преценявали всяка своя стъпка, а сте си давали свободата да откривате нови неща. А през август ви насърчаваме да посрещнете повече от тази свобода обратно в живота си. Дайте си позволение да не правите всичко по правилата и да се наслаждавате на живота си, защото творчеството процъфтява, когато сте добри към себе си. И помнете - за да постигнете нещо хубаво, трябва да сте готови първо да не ви бива в него.

Лъв

Честит рожден месец! Слънцето - вашата управляваща планета - се завръща и е по-хубаво от всякога. Сезонът на Лъва е специален за всички зодиакални знаци, тъй като представлява най-яркия и смел израз на Слънцето. В астрологията слънцето се свързва с растежа, силата, увереността и изобилието, така че нека неговите лъчи ще ви залеят с радост и целеустременост. Вашето слънчево завръщане има своите предизвикателства, благодарение на опозицията на Слънцето със Сатурн - планетата на ограниченията и отговорността - на 14 август. Имайте предвид, че когато Вселената ви казва "не", тя също така ви насърчава да поемете по различен път. И ако сте готови да повярвате, този път ще ви отведе на място, което е дори по-красиво, отколкото сте планирали.

Дева

Започвате август с повече енергия и интелектуално любопитство. В края на краищата Меркурий - планетата на комуникацията и когнитивните функции - е вашата управляваща планета, а на 4 август той ще се завърне в знака на Дева и ще ви накара да се почувствате заредени с енергия! Умствените ви способности са поразителни, което ви прави един от най-интелигентните знаци в зодиака. И тъй като управляващата ви планета се движи през вашата територия, вие се чувствате по-уверени от всякога. След като сезонът на Девата започне на 22 август, може дори да откриете нови пластове от това, което сте. Да бъдеш Дева означава да бъдеш човек, който задава въпроси, търси по-дълбоко значение и запазва всяко парченце доказателство. В края на краищата имате няколко основателни мнения и този месец ги изтъквате със стил.

Стрелец

Вие, Стрелците, сте авантюристи по душа. Хора, който искат да излязат от зоната си на комфорт и да опознаят света, дори когато ви ужасява. А този месец се чувствате по-смели от обикновено, защото Слънцето се движи през вашия девети дом на експанзията, спонтанността и мъдростта. Време е да опитате различни световни кухни, да посетите място, на което никога не сте били, и да научите за теми, които разширяват въображението ви. Направете така, че този месец да бъде изцяло посветен на придобиването на нови преживявания и създаването на спомени, и няма да съжалявате. Правете снимки, записвайте мислите си и четете за светогледите, които ви интригуват. През следващите дни имате силата да изживеете цял един живот. Какво чакате?

Превод: GlasNews.bg