Езотериците и астролози Артемий Никара и Владимир Никара в интервю за Пети канал разказаха какви женски имена носят негативна енергия в личния живот на техните собственици.

Александра 

Според Владимир Никара мъжката енергия на името в повечето случаи отблъсква противоположния пол. „Александра има силен и понякога дори груб характер, което често води до конфликти в двойката“, сподели той.

Маргарита

Както отбеляза Артемий Никара, собственичките на това име се сблъскват с проблеми в личния си живот през целия си живот. Много често връзката им с партньор приключва, преди да е започнала наистина. Маргаритите извършват необмислени действия и живеят за деня, така че са склонни да остават самотни, подчерта астрологът.

Людмила

Най-често жените, които са получили това име, са много истерични натури, не са готови да се примирят с мъжките недостатъци. Поради тази причина дори незначителен конфликт може да послужи като сериозна причина за раздяла. Ако такива момичета се оженят, тогава обикновено това е много крехък и краткотраен съюз, обобщи Владимир Никара.

Но все пак си струва да запомним, че името не е присъда, а всеки човек е господар на собствената си съдба.

Превод: GlasNews