Всеки потребител може да качи своите снимки на улици и къщи в приложението Google Maps. И обикновено всички снимки се проверяват сериозно, но изведнъж потребителите започнаха да се оплакват от странна панорама.

Както се оказа, ако вкарате Лох Нес в търсенето и веднага отворите изгледа на улицата, тогава изобщо няма да се отвори жилищен район, а снимка на мъж на средна възраст, и то напълно гол. Чудовището от Лох Нес изглежда твърде неочаквано, както отбелязаха потребители.

Поради грешка в алгоритъма на Google, потребителите се възхищаваха на изобретателния потребител в целия му блясък в продължение на три дни, който публикува селфито си с изправен пенис вместо панорама. Без цензура.

За три дни панорамата от Лох Нес беше разгледана повече от 370 хиляди пъти и човекът, може да се каже, спечели заслужена слава.

И ако сте си си помислили, че човекът случайно е публикувал интимна снимка вместо панорама на езерото (и това се случва!), изобщо не е така! Потребителят се оказа рецидивист, редовно публикувайки снимки на най-интимните си части на картата на Европа. Така той успя да заблуди цензурата на Google с кадри от Естония, Франция, Турция и т.н.