Известният кечист на WWE Гробаря издигна смелостта на съвсем ново ниво, като застана пред акула, която е доплувала близо до брега, за да защити жена му на плажа. 

58-годишният, с истинско име Марк Калауей, беше заснет от съпругата си Мишел Маккул да стои в марковото си изцяло черно облекло, докато акулата плува близо до брега. По-късно Маккул написа в Туитър, че се е оказало акула кърмачка, която всъщност не напада хора, но тя каза, че съпругът й не е знаел това по това време, пише Daily Mail.

Мишел пише, че е забелязала акулата, докато е чела книга на брега. Тогава тя веднага е съобщила за това на мъжа си.

"Беше истинско... но просто голяма, красива акула кърмачка. Не че моят сладък мъж знаеше това, когато дойде.", отбелязва Маккул.

Тя също така сподели отделни кадри на животното, носещо се около плитката вода, преди в крайна сметка да се върне обратно в морето.

40-годишнaта Маккул се ожени за кечист, който е с 18 години по-голям от нея, през 2010 г. и двамата имат дете. Гробаря се е женил три пъти и има син от първия брак и две дъщери от втория. 

Маккул не каза къде е било детето им по време на инцидента, но смелостта на Калауей е поразителна, като се има предвид, че нападенията на акули са особено чести в момента. 

Има скок на нападенията в Ню Йорк и Флорида - само тази година в Съединените щати са регистрирани 19 нападения на акули. 

Коментар към публикацията на жената в Instagram за инцидента гласи: „Напълно очаквах последната снимка да бъде Марк, който държи акулата.“  Тя отговори: „Сигурна съм, че е искал!“