Известният индийски гледач Пунит Нахата посети Русия и разказа как вижда края на войната с Украйна и бъдещето на света. Индийският пророк е известен с точните си предсказания. Още през 2017 г. той обяви на целия свят, че след няколко години всички ще седят вкъщи, а когато излизат от къщи, ще носят маски. Наистина се появи коронавирус, който промени обичайния начин на живот. 

Астрологът състави натална карта на Русия и въз основа на нея заяви, че през февруари 2024 г. отрицателната граха на Раху ще престане да влияе на Русия, поради което ще настъпят важни промени. Пунит Нахата каза за това в студиото на „Пряко предаване“ на „Русия 1“.

През 2023 г. според прогнозата на специалиста от началото на март до края на май се очаква влошаване на ситуацията.

През лятото се очаква леко подобрение, а през есента и зимата ще има разрив между Киев и Вашингтон, като по този начин ще се прекрати конфликтът между Русия и Украйна.

Мирно споразумение, според астролога, ще бъде постигнато между март и юни 2024 г.

Тази година - през септември и октомври - в Югоизточна Азия ще има цунами и други природни бедствия. Освен това в Северна Америка се очакват катаклизми, свързани с пожари.

От 2024 до 2026 г. се очаква отношенията между Русия и САЩ да се нормализират и тогава няма да има вражда с никоя страна през следващите 10 години.

Според Пунит Нахата, сега човечеството се занимава не само с военни конфликти, но и с решаването на сериозни проблеми, например намирането на лек за рак. За това се говори повече от година, има няколко успешни опита, но засега всичко е твърде колебливо, за да се говори за пълна победа. Индийският пророк обаче има свои заключения по този въпрос.

Има шанс да се намери лек за рака преди 2030 г. Но щом бъде измислен, ще се появи нова болест. И ще бъде по-лошо от рак.

Какво точно ще бъде, е трудно да се прогнозира. По-рано много пророци и експерти казаха, че светът след 2030 г. ще бъде обхванат от безпрецедентна болест - и човечеството ще трябва да се обедини пред лицето на опасността, за да оцелее и да запази цивилизацията.

Превод: GlasNews