Приветливо розово слонче се оказа изхвърлено на боклука от своя собственик. На гледката стават свидетели жители на пловдивския квартал "Кючук Париж".

То е оставено до казан за боклук и стои върху стар детски стол. Независимо от това, че е захвърлено, слончето не губи своя позитивен вид.

 "Изхвърлен на боклука, но още се усмихва", отбелязва авторът  на публикацията. Далеч по-пракратични обаче са пловдивчани, които коментират ситуацията в мрежата. За някои това е следа от пореден развод в града, а други си харесаха въртящия стол - на шега или пък не.

"Айде, някой се разведе", отбелязва Петър П. "Къде се намира казана? Да ходя да взема стола поне", чуди се Атанас Б.

Амбициите на мъжете са охладени с информацията, че случката е от неделния ден и вероятно слончето, стола и дъските вече са попаднали в кръговрата на родното сметоизвозване.

Надежда все пак има. След края на лятото и обичайните сезонни ремонти, по стара българска традици, столове, че и някое тъжно слонче най-вероятно отново ще изпаднат.

А междувременно пловдивчани ще трябва да се потрудят да открият Спайдърмен, който спокойно се разхожда из града. Или поне неговия роден вариант.