Джон Мунер от Newton Abbot, изследовател на неидентифицирани летящи обекти, прекарвал почивен ден на Exmouth Beach в Девън, Великобритания, когато забелязал нещо странно в небето и бързо направил снимка.

Зашеметяващи изображения показват „извънземен кораб“, който наблюдава как британците се пекат на плажа, твърди ловецът на НЛО.

"Вървях по плажа, насочвайки се към пристанището и веднага щом най-накрая стигнах до края на плажа, се обърнах, за да погледна назад. Тогава забелязах нещо доста неочаквано - случайно видях аномален обект близо до дърветата и няколко хотела“, каза Джон Мунер.

Той бързо снимал аномалния обект, точно преди да изчезне от полезрението. Джон нямал абсолютно никакво съмнение, че това е извънземен кораб, съобщава Mirror.

Той продължава: „Това е абсолютно невероятно и показва колко често срещано е това извънземно явление около Девън. В този конкретен ден не видях НЛО, но въпреки това станах свидетел и заснех истински сферичен извънземен кораб.“

Странното създание, кръжащо над Ексмаут, може да се види на снимки на Джон, направени с Nikon Coolpix L26 на 29 август, около 18:00 часа.

Изследователят смята, че корабът е наблюдавал плажуващи, наслаждаващи се на слънцето. Той каза: "Обектът беше сферичен и метален по природа и имаше видимо поле около него."

„Нямаше видима форма на движение и аз го наблюдавах как бавно се плъзгаше във въздуха, докато не беше точно над Октагона, магазин, който продава закуски и безалкохолни напитки. Имах чувството, че тази голяма аномална сфера наблюдава хората на плажа долу."

Това не е първата среща на Джон с НЛО обекти. През юни той направи снимки на нещо, което преследва известните Червени стрели на RAF на авиошоуто в Торбей - той го нарече "нечовешка сонда". По-късно същия месец той снима това, което нарече „извънземна летяща чиния“ над устието на река Тейн.

Той каза: „Без съмнение тези кораби са или извънземни, или извънизмерни по произход. Тези кораби не са руски или китайски, те очевидно се контролират от интелигентни органични същества. Те очевидно не са от тази Земя, а от планета някъде другаде. "

НЛО във Великобританияцял екран
Снимка: John Mooner/Pen News