С помощта на прости математически манипулации можете да определите личното число на богатството. Това ще ви позволи да преодолеете грешките си, за да постигнете най-накрая така желания паричен успех. Експерти казаха как да разберете своя личен път към богатството по дата на раждане.

Лично число може да се определи, като се съберат всички числа на вашето раждане. Например човек, роден на 3 ноември 1991 г., трябва да събере числата: 3+1+1+1+9+9+1=25. Полученото двуцифрено число също се добавя: 2 + 5 = 7. В този случай трябва да разгледате характеристиката на числото седем.

Единица

Тази цифра се получава от истински лидери със завишени амбиции. Тези хора могат да постигнат успех и богатство, ако водят активен начин на живот. Трябва да придобиете чувство за хумор, да се борите с мързела, самохвалството и егоизма. Вашият талисман са фигурки на дракони, хищни птици, слънце.

Двойка

Това е броят на отборните играчи с качества, които ви помагат. Това е добра природа, общителност, уважение към другите. Трябва да развиете дипломатически умения. Голям успех блести за вас в семейния бизнес. Вашият талисман са неразменни банкноти и монети.

Тройка

Това са истински късметлии, които са истински "магнити" за просперитет и богатство. Експертите съветват да използвате интуицията си, смело показвайки лидерски умения. Пазете се от водата, която влияе негативно на енергията на богатството. Вашият талисман е фигурка на дракон или орел.

Четворка

Вие сте много внимателни към всички детайли, имате добре развит интелект, но трябва да се научите да управлявате парите и да бъдете по-отговорни. Откажете се от всичко, свързано с вълнение и критика към околните. Вашият талисман е фигура на костенурка, плитки, сплетени от естествени нишки.

Петица

Тези хора се отчайват от любовта към разнообразието, нетърпението и активността. За да намерите своя път към богатството, струва си да намерите работа със строг график. Специалистите съветват постоянно да се борим с егоизма, безразличието и безотговорността. Вашият талисман са неразменните монети, както и символът на вашия зодиакален знак.

Шестица

Това е числото на отворените хора, които се отличават с дружелюбие и откритост. За да отиде богатството във вашите ръце, трябва да създадете положително настроение и комфорт около себе си. Вашите талисмани са фигурки на птици, амулети на просперитет и богатство според Фън Шуй.

Седмица

Думите, които идеално характеризират тези хора, са оптимизъм, наблюдателност, склонност към самота. Вашата силна страна е работата, свързана със събирането на информация. Необходимо е да се борите с потайността, меланхолията, нетърпението, както и зависимостите. Вашите талисмани са червена нишка, амулети против загуби и злото око.

Осмица

Трябва да се научите как да бъдете добър лидер, имате всички предпоставки за това. Потокът от парична енергия зависи от това как работите. За да успеете в бизнеса, трябва да работите дълго и упорито. Поемете отговорност за здравето си, борете се с непоносимостта и надценените амбиции. Не бъдете екстравагантни, но не бъдете и алчни. Руните са вашият талисман.

Деветка

Можете да се похвалите с отлична интелигентност и много таланти. Научете се да бъдете по-толерантни към другите хора и започнете да се развивате в сферата на нестопански организации. Материално и морално удовлетворение ще ви донесе работата, насочена към благополучието на хората. Борете се с гнева, нерешителността, липсата на сила на духа, внезапните промени в настроението. Вашият талисман може да бъде домашно изработена фигурка на кукла.