Американска блогърка показа как да създадете празнично настроение с ограничен бюджет. Два милиона потребители се възхитиха на идеята.

Необичайният начин за декориране на новогодишно дърво беше показан от американска TikTok-ерка.

Момичето показа прост, бюджетен, но в същото време много оригинален начин за украсяване на коледно дърво и създаване на новогодишно настроение в къщата.

За да направи това, тя не купува играчки в магазина, а ги прави сама от балони.

@ninoshka_xo

How would they know!#holiday #VansCheckerboardDay #BetterTogetherChallenge #PlutoTVDecades

♬ original sound - Ninoshka._.xo

Във видеото ninoshka_xo надува златни, черни и бели балони, но не напълно: те се оказват малки и перфектно се вписват в клоните на изкуственото дърво. Момичето запълни празните пространства между клоните с гирлянди и панделки.

Потребителите се възхищават на находчивостта на американката, казвайки, че това е не само фантастична хакерска идея, но и много красиво решение. Някои потребители се чудеха колко дълго ще издържат такива бижута? Авторът на креативната идея отговори, че топките трябва да се сменят на всеки две седмици. И ако не желаете да си купите нови – какво по-лесно, можете да ги надуете отново!

В навечерието на Нова година видеото стана вирусно в мрежата: към днешна дата повече от 2 милиона души са го гледали.

@ninoshka_xo

Reply to @melaninhoney_02 I used white and gold balloons for my tree. #Sing2gether #VansCheckerboardDay #BetterTogetherChallenge #PlutoTVDecades

♬ SAD GIRLZ LUV MONEY Remix (feat. Kali Uchis and Moliy) - Amaarae & Kali Uchis