В какъв цвят дрехи да посрещнете Новата 2023 година според знака на зодиака, така че късметът да съпътства следващите 365 дни? Този въпрос тревожи много хора, които са свикнали да подхождат сериозно към избора на новогодишен външен вид. От днешната статия ще научите какви цветове и нюанси са в полза на покровителя на годината, как да изберете правилното изображение в зависимост от това под коя звезда сте родени.

Любимите цветове в дрехите на новата 2023 година на Заека

Покровител на 2023 г. е Черният заек. Въпреки това новогодишните изображения не се ограничават до мрачни тъмни цветове. Празничната палитра е много разнообразна, включваща ярки нюанси и техните смели комбинации. Ето защо можете спокойно да експериментирате с изображения, избирайки стилни опции по ваш вкус.

Според източния хороскоп Черният заек предпочита тези цветове:

  1. бледорозово - напомня на меки подложки на заешки лапи;
  2. светлосиньо - символ на свежест, ефирност и свобода;
  3. червено - демонстрации на любов, желание и страст;
  4. синьото е знак за стабилност и спокойствие;
  5. черното е цветът на покровителя на годината.

При избирането на новогодишни тоалети всички предложени цветове могат да се комбинират помежду си, допълнени със златни и сребърни вложки и аксесоари.

Астролозите обръщат внимание и на цветовете и нюансите, които е добре да се избягват в новогодишната нощ, пише miridei.com. Говорим основно за всички вариации на жълто, охра и кафяво, включително неоново и ярко.

Нека разберем кои от предложените цветови опции са най-подходящи за вас според знака на зодиака.

Овен

Не е тайна, че Овенът е знак на огъня и страстта. Ето защо, в тази новогодишна нощ, можете безопасно да експериментирате с изображения, да опитате нещо ново и оригинално. Що се отнася до цвета, по-добре е да изберете червено, зелено, лилаво. Те ще подчертаят харизмата и самочувствието на представителите на знака.

За Овена е важно да прави впечатление и да бъде център на внимание. Ето защо, ефектна рокля с отворен гръб или открито деколте, костюм с необичайна кройка в предложените цветове е точно това, от което се нуждаете, за да отпразнувате Нова година.

Телец

Представителите на знака обикновено не се интересуват особено какво ще облекат в новогодишната нощ. В крайна сметка те отдавна са решили всичко и ще следват предварително планиран план. Но ако празничното облекло все още не е избрано, обърнете внимание на изображенията в бежови и светлорозови нюанси. Те са идеални за спокойните, разумни и нежни представители на знака, ще помогнат за привличането на късмет. Можете също така да направите стилен тоалет в тюркоазени тонове.

Допълнете образа с привлекателни скъпоценни бижута. Подобно облекло със сигурност ще получи одобрението на Заека.

Близнаци

Представителите на знака вероятно няма да се вслушат в нашите съвети, но ние ще опитаме. Астролозите съветват да избирате тоалети в сиви и метални нюанси, особено сребристи с изобилие от кристали и пайети.

Също така, за да привлечете късмет, тоалетът може да бъде допълнен със светлосин детайл. В допълнение към тъканите с пайети са подходящи кадифе и велур. Облеклото може да бъде допълнено с изобилие от скъпоценни бижута под формата на обемни сребърни гривни и верижка с висулка. Шал, панделка или шапка няма да бъдат излишни в тоалета.

За да направите изображението хармонично, допълнете го със спокоен, но изразителен грим, защото основният акцент трябва да бъде върху аксесоарите.

Рак

Раците не трябва да прибягват до необичайни за тях сложни изображения. Най-оптималният вариант за представителите на знака е елегантна рокля от седеф, сребро или червено. Така изображението ще се окаже по-празнично, тържествено и елегантно, избраните нюанси ще подчертаят вътрешната страст на строгите и спокойни Раци.

Лъв

Лъвът винаги трябва да бъде главният на празника, така че облеклото е избрано закачливо, ярко, което им позволява да бъдат в светлината на прожекторите. За да постигнете желания резултат, дайте предпочитание на лъскави тъкани, допълнени с пайети, кристали и мъниста.

Също така Лъвовете могат да разгледат тоалети в бели и златни нюанси. Такъв избор ще подчертае царствеността и лукса на техния собственик.

Дева

Нежността и уязвимостта на представителите на този знак в новогодишната нощ ще бъдат подчертани от тоалети от бежови и светлорозови нюанси. Можете също така да изберете романтична рокля, изработена в луксозни изумрудени и богати шоколадови цветове. Тези тоалети ще изглеждат най-добре в тандем с леки тъкани. Такива стилни тоалети със сигурност ще привлекат вниманието на покровителя на годината, а с него и късмета през следващите 365 дни.

Везни

Везните имат отличен вкус, а също така могат да се похвалят със способността да съчетават идеално тоалети за всеки повод. Представителите на знака са идеални за шикозни наситеносини рокли, класически костюми с панталон в млечнобяла палитра, както и необичайни тоалети със златна бродерия. 

Що се отнася до тъканите, те трябва да са естествени материали като кадифе или коприна.

Скорпион

Представителите на знака обичат ярките и наситени нюанси, но изглеждат привлекателно и в светла неутрална палитра. Прашно розово, бежово и златно са нюансите, които ще привлекат късмет и просперитет, особено ако са отразени в открити рокли с дълбоко деколте и изрезка на гърба.

Стрелец

Луксозна рокля, падащи материи - всичко това идеално се вписва в образите, подходящи за представителите на този знак. Особено ако облеклото е направено с изумрудени, лилави или сини цветове. Можете да допълните изображението с метални нюанси, лъскави вложки и ефектни бижута. 

Козирог

За да спечелят признанието на Заека, представителите на този знак трябва да изберат изображение в сребристо, черно или тъмночервено. Такива тоалети ще подчертаят чистотата, изтънчеността и женствеността на Козирозите, ще направят образа луксозен и грандиозен.

Водолей

Рокли и костюми от златисти и бежови нюанси са идеални за креативните представители на знака. Най-добре на Водолей в новогодишната нощ ще изглеждат рокли с дължина до пода или над коляното, украсени с пайети и кристали.

Риби

Романтичните представители на знака ще могат да привлекат късмет с помощта на дълги рокли от леки струящи се материи в златни и сребърни нюанси. Тоалетите в метална палитра ще подчертаят най-добре характера на Рибите и със сигурност ще се харесат на Заека. Също така изображенията в синьо-зелени, лилави, сини и розови палитри ще бъдат успешни.

Превод: GlasNews