Комфорт и умерена доза сексапил. Така можем да опишем тенденциите при банските за лято 2022. Бански тип прашка, модели с висока талия, варианти със спортно горнище и цял бански с акцент, вижте трендовете за престоящото лято.

Банските с горнище без презрамка са сред топ тенденциите за лято 2022. Недостатъкът на този модел е, че може да се носи само от дами с малък и стегнат бюст. На останалите просто не стои добре или въобще не може да се постави адекватно. Обикновено тези модели са секси и минималистични, предпочитани предимно от млади момичета. Има по-спортни разновидности и малко по-кокетни, при които са оформени отделни чашки с банели.

Бански с висока талия

Банските с висока талия носят определено ретро очарование. Издължават краката, подчертават дупето и създават илюзията за извивки. Доскоро на банските с висока талия се гледаше с недоверие, но през последните няколко години дизайнерите ни доказват, че могат да ги преобразят с модерни кройки и красиви цветове.

Плетени бански

Плетените бански може и да не са най-подходящите, ако обичате да прекарвате много време във водата. Но пък са очарователни и открояващи се. В случай, че предпочитате да се печете на плажа или да релаксирате на шезлонга, тези модели са точно за вас.

Бански тип прашка

Може би няма да избертете бански тип прашка, ако сте на семейна ваканция, но пък за почивка с половинката са повече от идеални. Секси и предизвикателни, прашките се завръщат сред тенденциите след кратко отсъствие.

Бански с квадратно деколте

Банските с квадртано деколте обикновено са с дебели презрамки. Горнището е с подчертано спортно излъчване и може да е с или без подплънки. Тези модели са чудесни за дами с пищен бюст или такива, които искат леко повдигане на гърдите и добра опора.

Цял бански с изрязани акценти

Целият бански се завръща за лято 2022 и е по-секси от всякога. Най-актуални са моделите с изрязани акценти в областта на талията. И макар да не е идеален за постигане на равномерен тен, този бански ще ви направи неотразими и открояващи се на плажа.

Бански за всеки размер

Модният бранш се променя и дизайнерите все по-често създават дрехи, взимайки предвид различните форми на женското тяло. В колекциите видяхме много бански, създадени за дами с пищни форми.

Източник: rozali