Британският блогър Адам Дейвис случайно изяде шоколадов бонбон във формата на великденско яйце на стойност 12 000 долара. Видео, показващо този забавен случай, беше публикувано в канала му в YouTube .

Докато снимал видео, Дейвис си хапвал шоколадова яйце Cadbury Creme Egg в колата. След като блогърът публикува видеото, зрителите забелязаха, че цветът на бонбона показва неговия статус за награда.

Оказа се, че Cadbury са пуснали промоция, в която пуснаха само 280 яйца, направени от млечен и бял шоколад. Собствениците на такива яйца могат да спечелят 12 хиляди долара.

бонбоницял екран
Човекът не забеляза разликата във вкуса между този награден бонбон и другите обикновени. Снимка: Cadbury

Самият Дейвис призна, че е бил много гладен и не е обърнал внимание на бонбоните, които е ял. Той също така заяви, че не е забелязал никаква разлика във вкуса между този бонбон и другите обикновени Cadbury Creme Eggs.

"Не съм много разстроен, защото го изядох. Кой друг може да се похвали, че е изял това количество пари за 30 секунди. Парите идват и си отиват, но историята на един епичен провал ще остане за цял живот"- каза британецът.

Мъжът отбелязва, че би било хубаво да получи парите. Дейвис е поискал от Cadbury да му плати част от паричната награда, но все още не е получил отговор.