Очарователното видео, което принцът и принцесата на Уелс споделиха в Instagram, показа как те опаковат багажа и бързо се качват в колата си, за да стигнат навреме за коронацията на крал Чарлз.

Принцът и принцесата на Уелс споделиха собствено видео, заснето по време на коронацията на крал Чарлз. Има уникални кадри, на които се вижда как семейството на Кейт Мидълтън и принц Уилям се събира в Уестминстърското абатство. Видеото се появи в личния акаунт на двойката.

Във видеото, публикувано в Instagram, се вижда как принц Уилям и семейството му напускат двореца Кенсингтън, кралската резиденция в западен Лондон, за коронацията.

Чарлз III и Гълъб Донев са разговаряли за кратко в Бъкингамския дворец

Принц Уилям отваря вратата и Луис и Шарлот са щастливи да видят колите, които ще ги отведат до абатството за коронацията на дядо им. Между другото, принц Джордж не е с тях, той беше почетен паж на Чарлз и затова се е наложило да отиде по друго време.

Във видеото можете да видите как принц Уилям се качва в колата, вдигайки несръчно кадифената си роба и как Кейт Мидълтън слиза по стълбите, облечена в луксозната си рокля Alexander McQueen, на която след минути ще се възхищава целият свят.

Самата коронация не е във видеото, но има няколко кадъра на военните, крал Чарлз и кралица Камила, махащи от каретата, и семейството на принц Уилям на път за Бъкингамския дворец.

Крал Чарлз III излезе на балкона на Бъкингамския дворец ВИДЕО

Има и кадри, заснети от оператор от площадката пред двореца, докато кралското семейство излиза на балкона, за да поздрави тълпата, събрала се долу. Записан е моментът, в който внуците на крал Чарлз с възторг наблюдават полета на самолета.

На коронацията на дядо си принцеса Шарлот се появи със същата прическа като майка си. Тя също беше с подобна, но по-семпла рокля. И принц Джордж изигра важна роля като паж, той беше облечен в червена униформа.

Принц Хари също присъства на коронацията, но веднага щом тя приключи, веднага замина за летището, за да отлети за САЩ за рождения ден на сина си Арчи. Баща му го поканил на празнична вечеря, но принцът предпочел да се върне при жена си и децата си.

Превод: GlasNews.bg