Разбира се, има много съвети и начини как правилно да подходите към планирането на бременност. Замисляли ли сте се обаче кое е оптималното време за бебе спрямо зодията ви? Изданието astrotalk предлага уникален поглед върху продължаването на рода според хороскопа за всяка зодия.

Овен

Идеалният период за зачеване за страстната и огнена зодия Овен е пролетта. Именно през пролетта, когато всичко наоколо цъфти, набира сила и енергия, Овенът може не само спокойно и уверено да насочи ресурса си към продължаване на рода, но и ще получи допълнителна доза енергия и ентусиазъм като заместител. Това до известна степен ще повиши желанието и увереността за бащинство.

Телец

За Телците преходът от пролет към лято (май-юни) е идеален за планиране на бременност. Телецът е земен знак, така че за него е важно да чувства стабилност и надеждност. Именно преходът от пролетта към лятото е периодът, който реализира всички желания на Телците.

Близнаци

За Близнаците идеалното време за зачеване на дете е лятото. Именно с наближаването на лятото Близнаците усещат баланс, което има положителен ефект върху чувствата и развитието на семейните отношения. Ако преди това Близнаците са склонни да се двоумят в избора си, то през лятото любопитството им е в своя пик. Изборът е очевиден.

Рак

За Раците астролозите също препоръчват да изберат летния период. Особено внимание трябва да се обърне на пълнолунието. Все повече се налага мнението, че именно в този период на зачеване на дете може да се укрепи силната емоционална връзка между майката и бебето.

Лъв

Лъвовете са енергични и харизматични хора, така че трябва да дадете предпочитание на планирането на дете през сезона на Лъва, тоест през лятото. Освен това астролозите препоръчват да се обърне внимание на факта, че зачеването на дете през този период дава вероятността от раждането на интересна и ярка личност.

Дева

На Девите се препоръчва да планират раждането на дете в края на лятото или началото на есента. Именно този преходен етап е идеален за Девите, земен знак, който е свикнал да анализира всичко.

Везни

Везните, които обичат хармонията и баланса, трябва да обърнат внимание на есенния период. Именно през този период семейните отношения излизат на преден план за Везните, което означава, че това е най-благоприятният сезон за продължаване на рода.

Скорпион

Скорпионите трябва да обърнат внимание на октомври-ноември. Тези месеци са сезонът на зодията. Той ще бъде най-успешният и продуктивен по пътя на родителството.

Стрелец

Стрелецът е огнен знак. Астролозите му препоръчват да обърне внимание на прехода на сезона от късна есен към зима. Именно този период е най-успешен за планиране на родителство.

Козирог

Козирогът е земен знак, който е пълен с амбиции, но обича стабилността. Сезонът му е през зимата, така че е най-благоприятен за него. Именно през зимата зачеването на дете е най-успешно.

Водолей

Водолей е въздушен знак, който символизира настъпването на пролетта. Именно през този период си струва да насочите енергията си към продължаване на рода.

Риби

Риби е водният знак, който затваря астрологичния цикъл. Самите Риби са много креативни личности, така че ако възнамерявате да родите също толкова креативно дете, насочете енергията си към планиране на дете през преходния период от зимата към пролетта.