Нумерология е псевдонаука за числата. Назовават я като „магията на числата“, като концепцията ѝ е близка до тази на астрологията и други паранауки от античността. Използва се за „прогнозиране бъдещето посредством изготвяне на предсказания основани на числата“.

Ако сте родени на 1, 10, 19, 28

Вие сте истински лидери. Умеете да вземате правилни решения и да ръководите цели групи от хора. Освен това сте интелигентни, предприемчиви и щедри. Имате харизма, на която не всеки може да устои. Вие знаете точно какво искате в този живот и най-вече не обичате загубеното време.

Ако сте родени на 2, 11, 20, 29

Вие сте родени дипломати. Знаете как да намерите подход към всеки човек, за вас е важно да сте заобиколени от обичани и надеждни хора. Страхувате се от самотата и винаги се опитвате да я запълните с някого. Вие сте много емоционални, но в същото време винаги изпълнени с оптимизъм и жизнерадост.

Ако сте родени на 3, 12, 21, 30

Вие сте страхотни оратори. Съдбата ви е дарила с прекрасен интелект, въображение и творчески качества. Вашето призвание е да говорите, да пишете или да преподавате. Освен това сте много амбициозни, не обичате, когато свободата ви е ограничена.

Ако сте родени на 4, 13, 22, 31

Вие сте перфекционисти. За вас е важно всичко около вас да изглежда перфектно и да работи перфектно. Това се отнася както за външния ви вид, така и за вашия дом, работа и взаимоотношения. За тези, които не ви познават добре, може да изглеждате сериозни и строги, но в действителност сте много отворени и весели. Семейството и благополучието са много важни за вас.

Ако сте родени на 5, 14, 23

Вие сте истински авантюристи. Вие просто обожавате неизвестното, постоянно искате да изследвате нови хоризонти и рядко мислите за последствията от вашите действия. Имате огнен характер, много сте интелигентни и доста амбициозни. Обичате да сте постоянно в движение, да изследвате света и да пътувате.

Ако сте родени на 6, 15, 24

Вие сте интелектуалци. Имате остър ум и големи познания в много области. Можете да намерите изход от всяка ситуация. Имате добър психологически усет към хората, както и отлична воля. Обичате всяко ново преживяване и винаги искате нещо ново.

Ако сте родени на 7, 16, 25

Вие сте истински философи. Обичате да прекарвате време сами, да размишлявате върху живота и да се ровите в мислите си. Често си задавате екзистенциални въпроси и обичате да гледате на ситуациите от различни ъгли. Сантиментални, но много аналитични и уверени в себе си и своите способности.

Ако сте родени на 8, 17, 26

Вие сте анализатори и сте богати. Знаете как да правите пари, както и как да ги харчите. Работите усилено и винаги постигате целите си. Вашият потенциал се изразява най-добре, когато имате ясни цели. Вие сте щедри, активни и много разбиращи.

Ако сте родени на 9, 18, 27

Готови сте на всичко за "своите" хора. Ваш приоритет са вашето семейство и близки. Вие сте щедри и готови да се жертвате за другите. Освен това имате вродено чувство за справедливост и изключително силна воля. Вие сте много интелигентни, с бързи рефлекси и отлични оратори с дарба на убеждаване.

Превод: GlasNews.bg / Източник: Astroprognostic