Средата на лятото наближава, така че душата ни иска да изпита повече радост, въпреки всички неприятни събития наоколо. Един добър начин да се развеселите и да се откроите от тълпата е свежият маникюр. Каним ви да обърнете внимание на розовия нюанс на покритието - любимият цвят на най-известната кукла в света на Барби. 

Каним ви да се почувствате като легендарна кукла, като лакирате ноктите си в един от най-ярките цветове.

Пайети

Комбинацията от розово с искри или кристали ще бъде най-добрият летен вариант. Така вашите нокти определено ще бъдат най-радостните сред тълпата и приятелите.

Покритието ще изглежда особено стилно на дълги нокти, но можете да опитате и на къси. Или прибегнете до процедурата за удължаване.

Матово покритие

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ????INDIGO DESIGNER???? (@gandziuchaa)

Въпреки че розовите матови нокти не са толкова често срещани, колкото например червените или зелените, все пак си струва да опитате. Матовото покритие винаги изглежда по-елегантно от лъскавото. Съветваме ви да станете собственик на матови нокти за кукли за няколко седмици.

Трябва обаче да внимавате и внимателно да се грижите за ръцете си, за да не се изцапат ноктите, което е по-характерно за матовото покритие.

Оттенъци

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Talita Cardozo (@talitacardozo)

В допълнение към самото розово, можете да обърнете внимание на различни нюанси на цвета. Отличен вариант за лятно покритие ще бъде люляк, лилаво или нюанси на червено.

С всяка опция за нюанс можете да експериментирате по свой собствен начин, избирайки различни дължини, форми и дизайн на ноктите. В това трябва да се доверите на въображението си и да не се страхувате да опитате нещо ново.

Вълни

Ако тази година морето не дойде при вас, вие отидете на маникюр и нарисувайте вълни по ноктите си. Комбинирайки розови и вълнообразни символи, ще получите страхотен летен ярък дизайн.

До розовото можете да използвате бели, оранжеви или жълти нюанси. Можете да опитате и сини вълни, точно напомнящи летен морски мотив.

Нежност

В допълнение към ярките дизайни и нюанси, можете да изберете деликатно розово покритие. То ще подхожда на абсолютно всеки стил на облекло и събитие. С нежно розово покритие можете да отидете на бал, да играете тенис или да отидете на лятна среща.

Колкото по-неутрален е цветът, толкова повече ще подхожда на всяка дължина и форма на ноктите.

Плодове

Ако не сте успели да се насладите на любимото лятно лакомство, винаги можете да го нарисувате върху ноктите си. Розовата плът на динята е успешно комбинирана в дизайна със зелена кора и ще изглежда доста интересно.

Синтез с други цветове

Розовото може да се комбинира с други ярки или неутрални нюанси. В същото време можете да се доверите и на въображението си или на съвета на майстор на ноктите.

Опитайте розово-оранжево или розово-черно покритие, добавете някои геометрични шарки към него и вижте резултата.

Мрамор

Не се ограничавайте само до обикновени цветове или най-често срещаните дизайни. Опитвайте нещо ново всеки път, когато отидете на маникюрист и не се страхувайте от свежи идеи.

Превод: GlasNews