Калифорниец ще съди гадателка, която обещала, че ще премахне от него магия, направена от бившата му приятелка. За моралните щети, които смята, че е изтърпял, Мауро Рестрипо иска компенсация от 25 000 долара.

Мъжът разказва, че в брака му все по-често имало проблеми и той решил да се обърне за помощ към врачка. Мауро започнал да търси специалисти в Интернет и попаднал на София Адамс. Тя се представила като “доктор на науките за правилен живот” и “специалист по любовните въпроси”. Гръмките титли на жената бързо внушили на американеца доверие и той с лекота й се доверил.

"Черна магия" в кметство: жена ръси пръст от гробище по колегите си ВИДЕО

По време на сеанса, Адамс гледала на клиента си на карти Таро, които показали, че върху брака му тегне пролятие. Тя заявила, че бившата приятелка на Мауро е направила клетва при вещица и ако не бъде развалена, магията ще обрече семейството на нещастие.

Надежда обаче имало. Адамс заявила, че за едни 5000 долара ще може да развали черното дело и да спаси семейния живот на фамилия Рестрипо.

Наплашеният мъж се съгласил и дори й дал депозит на стойност хиляда долапа. След това той започнал да очаква позитивни промени в живота си.

Полицията хвана врачките, измамили мъж с много пари за разваляне на магия

Това обаче не се случило. Бракът на калифорниеца продължавал да пропада, а безсънието, от което страдал преди това, си останало, както и състоянието на тревожност в душата му. Тогава Рестрипо решил да не оставя нещата така. Той подал жалба в съда и поискал Адам да бъде осъдена да му изплати компенсация за нанесени морални и материални щети.

Дали делото му ще се увенчае с успех, или ще го застигне нещастие в битката, предстои да разберем.

Превод: GlasNews.bg