Лео Бланко е похарчил повече от 42 хиляди долара за множество пластични операции, за да стане "перфектно копие" на Майкъл Джексън. Човекът променя външния си вид от 15-годишна възраст.

26-годишният Лео Бланко от Буенос Айрес (Аржентина) е похарчил повече от 42 хиляди долара за множество пластични операции, за да стане двойник на певеца Майкъл Джексън. За това пише Daily Star.

Манията на аржентинеца по легендарния певец започва още от младини. Той започнал да променя външния си вид от 15-годишна възраст. Той вече се е подложил на 11 пластични операции и все още не е доволен от външния си вид, затова смята отново да легне под ножа, за да направи брадичката си по-мъжествена.

Изданието отбелязва, че майката на момчето се притеснява за трансформацията му и понякога се чуди дали той все още е неин син. Жената се опасява, че синът й може да умре по време на някоя от операциите. Лео обаче се шегува, че майка му е виновна, че не се е родил по-красив.

Въпреки съмненията на майка си, Лео има своите фенове, които го следват на улицата, на концерти и в Instagram.

Лео има своите фенове, които го следват на улицата, на концерти и в Instagram

Фенът на Майкъл Джексън казва, че като дете той "попивал всичко", свързано с известния певец. Той иска да изглежда точно като певеца и вярва, че всяка операция го приближава една стъпка по-близо до целта му.

„Щом започнат операциите, това е един безкраен цикъл. Не можеш да се задоволиш с една или две процедури, винаги искаш още и още“, казва Лео Бланко.

Лео се е подложил на няколко козметични процедури, включително две отопластики, три липосукции, четири ринопластики и две апликации с хиалуронова киселина и ботокс, всичко това в преследване на перфектния му външен вид.

Фенът на Майкъл Джексън се бори с проблеми със самочувствието от ранна възраст / Снимки: Cover Images/Leo Blanco

"Похарчих около 42 000 долара за всичко това и въпреки че не беше това, което си представях, всичко си струваше, за да постигна мечтата си. Майкъл Джексън е повече от артист за мен. Гледах, слушах и го усещах. Погълнах неговата същност, изражението му и естетическите му предпочитания. След смъртта му всички му отдадоха почит, изразявайки възхищението си“, казва още Лео.

Фенът на Майкъл Джексън се бори с проблеми със самочувствието от малък и признава, че никога не е имал много приятели в училище.

Превод: GlasNews.bg