Meган Фокс и приятелят й Машин Гън Кели се сгодиха. Тъжната новина за мъжката аудитория бе оповестена от двойката в Instagram.

Предложението е било на специално за тях място в Пуето Рико.

„През юли 2020 г. седяхме под това банианско дърво. Помолихме се за магия“, започва разказа си Фокс, която сподели видео от романтичния момент.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)

„Някак си година и половина по-късно, след като минахме заедно през ада и след като съм се смяла повече, отколкото съм си представяла, че е възможно, той ме помоли да се омъжа за него.

И точно както във всеки живот преди този, и както във всеки живот, който ще го последва, аз казах да.“

„...и тогава всеки пи от кръвта на другия“, завършва поста си Меган Фокс.

Междувременно Машин Гън Кели сподели видео с пръстена с диамант и смарагд, който ѝ подари. Той обясни и значението му под публикацията си.

"Да, в този живот и във всеки живот "????", написа той. Под същите клони, в които се влюбихме, аз я върнах, за да я помоля да се омъжи за мен. Знам, че традицията повелява да се подари един пръстен, но със Стивън Уебстър успяхме да направим всъщност два: изумрудът (нейният рожден камък) и диамантът (моят рожден камък), поставен върху две магнитни ленти от тръни, които се събират като две половини на една и съща душа, образувайки неясното сърце, което е нашата любов.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от the Blonde Don (@machinegunkelly)

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)