Мистериозните мексикански извънземни, представени на света по-рано тази година, бяха тествани за ДНК – и това потвърждава, че те не са хора.

Светът беше шокиран и объркан в еднаква степен, когато два миниатюрни трупа бяха разкрити от противоречивия мексикански журналист Хайме Маусан. Той твърди, че това са вековни извънземни трупове, намерени в Перу – като последната страна започва съдебно производство срещу Маусан за предполагаема кражба от страната.

70-годишният противоречив мъж, който откри мумиите, твърди, че намирането им е „най-важното нещо, което се е случвало на човечеството“. Той добави: „Вярвам, че този феномен е единственият, който ни дава възможност да се обединим“.

И тази седмица, говорейки пред мексиканския конгрес, той заяви, че извънземните са били ДНК тествани и това е показало, че 30% от ДНК „не е от нито един известен вид“. Мексикански изследователи, появили се до него, потвърдиха, че мумиите само с три пръста на краката са „автентични“.

Той каза: „Това е първият път, когато извънземен живот е представен по този начин. Имаме ясен пример за нечовешки екземпляри, несвързани с нито един известен вид на нашата планета. Обществото има право да знае за нечовешки технологии и същества. Тази реалност обединява човечеството, вместо да ни разделя. Ние не сме сами в тази огромна вселена; трябва да прегърнем тази истина.

„Тези екземпляри не принадлежат към нашата земна еволюция. Те не са същества, открити след катастрофа на НЛО. Вместо това те са открити в диатомови мини и по-късно трансформирани във вкаменени мумии.“

Мумиите бяха открити за първи път в Перу и бяха изложени там през 2017 г. – това беше потвърдено от перуански служители по-рано тази година. Уфологът Уил Галисън е един от онези, които действително са видели мумиите отблизо в Перу и твърди, че трябва да се тревожим много повече за тях, отколкото всъщност сме досега.

На въпрос от NubTV той каза: „Те откриха една кост в ръката на една от мумиите, която очевидно не беше органичната кост, която беше там. Това повдига въпроса дали останалата част е фалшива? Мисленето ми се промени, когато бях в къщата на приятел в провинцията, северно от Ню Йорк. И видях череп на елен на полицата на камината и задната част на този череп на елен според мен приличаше на предната част на този череп и си помислих „о, уау“.

„Очевидно е сглобен – въпросът е дали е сглобен през 2015 г. . . или е направено преди 1000 години? Не мисля, че те са летели в чиния и са кацали на Земята наскоро, или дори преди 1000 години, защото компютърна томография показва друго нещо според някои от лекарите, които са изследвали тези неща: костите на краката на тези неща са страдали от остеопороза .”

Превод: GlasNews