Джон Фери е младеж от Бруклин, САЩ, който счита себе си за горд притежател на една от най-зловещите колекции в света. В дома му има стотици човешки кости и черепи.

,,В момента имам 13 пълни скелета, с всичките им възможни кости, 100 гръбначни стълба и 100 черепа. Направил съм си собствена изложбена зала вкъщи, където ги държа'', споделя 22-годишният Фери пред "Ню Йорк Поуст".

Момчето, което работи като фармацевт, разказва, че в хобито му няма нищо незаконно и дори работи с различни институции и организации с образователни и медицински цели.

Работя само с медицински кости, които се ползват от лекари и остеолози, уточни той и допълни, че голяма част от скелетите и черепите са му подарък от медицински специалисти.

Джон Фери разказва, че страстта му към костната система се зародила, когато бил 15-годишен. Тогава баща му, лекар по професия, му подарил скелет на плъх и човешки череп. Оттогава признава, че е обсебен от всякакви кости и ще продължи да колекционира скелети на животни, за да ги изучава.