Млад мъж мъж откри баща си след 30 години и научи, че има сестра след невероятно съвпадение. "Срещата" е станала благодарение на покупка в eBay. История е от Единбург, Шотландия.

И двамата - братът и сестрата, всъщност са израснали в шотландската столица и имат 7-годишна разлика във възрастта, но въпреки че живеят в един и същи град имат един и същ баща, двамата не се срещат до средата на 30-те години, пише „Edinburgh Live”.

37-годшният Рос Колкхун поръчал в eBay на програмка от футболния мач между „Хартс” и „Ливърпул” от 2012 година. След като платил покупката, той получил неочаквано парите си обратно заедно със съобщение от собственика, който се разказал защо е отказал парите и кой всъщност е - неговият баща. Колкхун разказва, че не е познавал баща си и никога не го е виждал.

По думите на Колкхун той никога не е срещал баща си, а впоследствие разбрал, че има и сестра - Ерин.

Двамата с баща му комуникирало дълго време.

"Смеехме се, плакахме и споделяхме истории. Имаше чувството, че се познаваме през целия си живот. Бях изключително нервен, но това беше абсолютно красивои невероятно преживяване", споделя Рос.

Заради пандемията те трябва да изчакат, преди да се срещнат.

Все пак братът и сестрата се срещат на 10 януари тази година. Те установяват, че имат много общи интереси като образованието в областта на изкуството.

Невероятната история предизвика умиление сред хиляди потребители в социалните мрежи.