Младо момиче извади късмет и спечели 1 от 1000 промоционални карти, които ще и позволят да си хапва безплатно в "Мак Доналдс" за година. Къстмелийката е особено щастлива защото е голям фен на храната на веригата. 24-годишната Кони Булох обаче се сблъсква с вълна от подигравки след като споделя за наградата в социалната мрежа ТикТок.

Момичето споделя, че се е почувствала като дете във фабрика за шоколад, когато е открила ВИП картата в обяда си купен от веригата в края на август. Рядката промоция й дава право да на безплатен обяд веднъж седмично за година. Тогава тя споделя за късмета си в мрежата чрез видео, като се шегува, че “диетата се отлага до септември 2022 година”.

За отрицателно време краткото клипче става вирусно и е споделено 4 милиона пъти. Това обаче носи вълна от негативизъм заради нейния външен вид. Много анонимни коментиращи започват груби подмятания за килограмите й, както и за филърите в устните.

24 часа по-късно младото момиче качва друго видео, с което да “засрами подиграчиите”, като обясни как се чувства. В него тя споделя как е станала обект на грозните нападки и е била съветвана “да свали някой килограм” и да подари наградата.

“Аз съм нормален човек. Имам проблеми с теглото си и винаги съм спазвала диета, но понякога всеки има нужда от дори малка награда”, разказва момичето. “Спечелих голяма награда, а хората се подиграват на килограмите ми и се смеят на устните ми. Това ме притесни”, споделя Кони. “За мен не е проблем, мога да го приема. Но има млади хора, за които подобно отношетие ще е много по обидно и по-тежко”, констатира късметлийката.

За щастие тя е подкрепена от много други потребители на мрежата. Които споделят, че изглежда страхотно и я поздравяват с победата. Оказва се, че първоначално момичето не е разбрало какво печели. Тя се прибира в дома си и намира информация за промоцията с помощта на интернет.

Превод: GlasNews.bg.