Потребителка на TikTok каза на абонатите си, че живее в къща сама, но от известно време насам започва да мисли, че споделя дома си с нежелан непознат или непозната.

Факт е, че момичето редовно започнало да открива косми от чужда коса в канализацията на душ кабината си. Аврора е сигурна, че находките не й принадлежат, тъй като тя боядисва дългата си коса, а тези, които се появяват редовно под душа, са къси и с напълно различен цвят.

Изплашената жена уверява, че отдавна не е приемала приятели и роднини в къщата си. И със сигурност не позволява на никого да се мие под душа й.

Под видеото, което тя публикува в TikTok, започнаха да се появяват различни коментари и то бързо стана вирусно и надхвърли 1 милион гледания. Повечето хора са сигурни, че някой неканен влиза в жилището на Аврора. Препоръчват й да се свърже с полицията и да инсталира камери за видеонаблюдение. Има и смелчаци, които предлагат помощта си на момичето, включително и оглед на всички ъгли в къщата, даже тавана и мазето. И не я насърчават да го прави сам

Видеото вече е скрито от настройките за поверителност. Може би напълно уплашена, потребителката на TikTok засега е затворила достъпа до видеото, което е направила.