Числото 12 в нумерологията се счита за много силно. Съчетава енергията на лидерството, партньорството и стартирането на нещо голямо.
 
Астрологът Ирина Бойко разказа какво крие огледалната дата 12.12 и как да привлечем късмета на този ден.

Какво съдържа огледалната дата 12.12.?

Смята се, че огледалната дата 12.12 е най-мощната в годината по своята енергия. В нумерологията числото 1 символизира ново начало, лидерство и независимост. Може също да представлява сила и енергия. Числото 2 се свързва с партньорство, баланс и хармония. Може също да символизира сътрудничество и дипломация. Ако комбинирате тези числа, тогава 12.12 носи енергията на мощен старт за нещо с подкрепата на партньор.

Как да привлечем късмет с огледална дата?

12/12 може да бъде подходящо време за самооценка и планиране. Опитайте се да помислите върху целите си и как можете да постигнете хармония в живота си. Енергията на числото символизира вашите взаимоотношения с другите, така че днес си струва да разрешите всички конфликти и недоразумения с други хора, за да пуснете положителната енергия в живота си.

Обсъждайте идеите си с други хора. Взаимодействието и обменът на мнения може да донесе нови идеи и перспективи. Също така положителните енергии могат да дойдат в живота ви чрез благотворителност или помощ на някого през този ден.