Не е хубаво да закъснявате за резервацията си ресторант Frevo, в нюйоркския Гринуич Вилидж, тъй като има вероятност да минете поне няколко пъти покрай него, преди да откриете входа му.

Защото този единствен по рода си ресторант се крие зад хитра маскировка – входът към него e разположен зад картина в дискретна художествена галерия.

За да получите достъп, трябва да пристъпите зад едно от истинските произведения на изкуството.

Художествената галерия предлага на посетителите редуващи се самостоятелни изложби от утвърдени и изгряващи художници, като Хари Търнър от Бруклин и френския абстрактен художник Тома-Л.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от @clarainnyc

Зад картината се крие слабо осветено пространство за места за 14 души, заедно с безупречна кухня от неръждаема стомана, където бригада от изключително талантливи готвачи, водена от бразилеца Франко Сампоня, създава авангардно дегустационно меню от най-висок клас, пише Daily Mail.

Повечето посетители треперят от вълнение и така трябва да бъдат, защото Frevo със сигурност е едно от най-предпочитените места за вечеря в Манхатън.

"Скритата врата си играе с очакванията на гостите, като изживяването започва още преди първата хапка и се създава настроение за изисканата вечеря", посочват от ресторанта.

Това е художествено изкуство отвън, кулинарно изкуство отвътре.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Lingy ???????????????????????????????????? (@chubbycheeksjournal)