През декември ни очаква още една вълшебна дата – 21.12.21. На този ден енергията на Луната ще се прояви, засягайки сферата на майчинството и отношенията с партньора.

"За всеки човек темата за партньорството може да бъде засегната по различни начини. Важно е да сте настроени на комуникация, качествени контакти и да се грижите за емоционалното си състояние през деня. От гледна точка на астрологията, вторник е ден, управляван от Марс, който носи енергията на активността и възможността за кавги, недоразумения. Затова трябва да бъдете внимателни в изказванията и поведението си. На 21 декември Венера вече ще започне своето ретро движение в съзвездието Козирог, което означава, че темата за връзките ще излезе на преден план. Не се учудвайте, ако искате повече яснота и последователност по този въпрос. Това определено не е най-добрият ден за брак или творческо партньорство" - казва астрологът Елена Данилова.

Астрологът поясни още какво очаква всяка зодия на 21 декември и как да се държи в този ден.

Овен

Съсредоточете енергията си върху ученето. Ако искате да спорите с учителя, въздръжте се.

Телец

Денят, когато определено трябва да помислете преди да направите нещо. Десет пъти мерете, един път режете.

Близнаци

Ще имате желание да поговорите честно с партньора си и да му докажете своята позиция. Бъдете внимателни в изказванията си, дори и да сте уверени в думите си.

Рак

Защитаването на вашата истина в екип ще бъде по-лесно от обикновено, но си струва да запомните целта, с която започвате тази каша.

Лъв

Романтична среща или разходка с деца ще бъде страхотно забавление.

Дева

Да бъдеш душа на компания или да събереш семейство на една маса, е за теб. Но споделянето на идеи не означава да побеждавате всички около вас. Вашият авторитет е неоспорим, успокойте се.

Везни

Ако искате да кажете нещо от дълго време, направете го откровено и със съзнание за последствията. Благоприятно време за бизнес пътуване.

Скорпион

Финансовите въпроси в този ден се решават по-лесно от обикновено. Можете да разчитате на откритостта на опонентите си.

Стрелец

Време е да се заявиш, да говориш публично или да се появиш в някакво ново качество, където преди е било страшно да отидеш, но пък достатъчно интересно.

Козирог

В този ден трябва да останете насаме със себе си и с мислите си. Напишете задачите, които черпят енергията ви от дълго време и изискват внимание, съставете план за действие.

Водолей

Трябва да се срещнете със стари приятели или да отидете на среща, да прекарате време в мрежата и да покажете остроумието си.

Риби

Никой не е отменил работните процеси, така че енергията ви ще бъде насочена към тази област. Очакват ви нови висоти, идеи, смели решения.