Въпросът за 100 000 лв. ще бъде отворен тази седмица в „Стани богат“. Това ще се случи в едва втория сезон на играта и за трети път в 22-годишната ѝ история у нас.

„Да разказвам или направо да кажа верния отговор?“, с хладнокръвие и увереност пита забележителният участник на метри от върха в играта.

„Това е исторически момент, дай да те прегърна!“, ще възкликне водещият Михаил Билалов, който няма да може да скрие радостта си при всеки следващ светнал в зелено отговор. Вестта за постижението на играча потвърдиха от bTV, в чийто ефир ще се излъчи напрегнатата игра.

До този момент в „Стани богат“ само двама участници са стигали до последния въпрос в дървото на играта, като само единият успява да отговори правилно.

Защо Михаил Билалов и участник в "Стани богат" правиха лицеви опори?

Още в средата на месец март информацията, че участник е стигнал до последния въпрос изненада любителите на играта. Разпространената информация гласеше, че един от последните въпроси, преди да стигне до финала, е свързан с известна статуя в Париж, който първи съобщи новината. Играчът бил сигурен в отговора, но все пак звъннал на сина си, ползвайки един от жокерите. Друг от последните въпроси бил за Данте.

Участникът се пенсионира преди 4 години от БНР, където работи в последните 20 г. от професионалната си кариера. В националното радио също е на ръководна позиция. Преди БНР той е работил във в. “Земеделско знаме”, за кратко в “Континент” и на важен пост в “168 часа”.

Участник в "Стани богат" отваря въпрос за 100 000 лева

С играта си, заснета преди дни, той става първият, стигнал до въпрос за 100 хил. лв., откакто “Стани богат” се излъчва по Би Ти Ви, съобщи тогава сайтът “Площад Славейков. Водещият Михаил Билалов също вижда такава игра за първи път.

Как звучи последният въпрос в “Стани богат”, кой е участникът със солидни познания и уникален усет и дали ще отговори правилно на последния въпрос за 100 000 лв. – зрителите „ще разберат тази седмица.