Каквото и да се случва, ние винаги очакваме Коледа и Нова година с нетърпение и известна доза детска радост. Служителите в офиса се събират за корпоративни партита, дамите избират празнични образи, правят си маникюр и се запасяват с блясък за новогодишен грим. Децата чакат коледната елха и новогодишните подаръци.

С една дума, всеки се подготвя както може и никой не може да избегне този празничен хаос, дори и да не ви се струва забавно. Като цяло зимните почивки са труден, скъп и изключително отговорен въпрос. Все пак общоприето е, че както мине декември, така ще мине и цялата следваща година. Следователно всеки от нас, според традицията, ще трябва да реши тази задача с повишена трудност: как да се насладите на празниците от последния месец на изходящата година колкото е възможно повече.

Овен

(Крал Пентакли, 6 жезъла, 4 жезъла)

Овен. Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024гЦял екран
 

Трябва да печелите много, да харчите много и да се показвате пред околните. Освен това ви очакват множество тържества със семейството и приятелите. Паричните въпроси, които не са били разрешени дълго време, могат да донесат радост с положителен изход в момент, когато вече сте спрели да се надявате и да вярвате. Инвестициите, направени преди ретрограден Меркурий на 12 декември, също могат да донесат късмет.

Не пестете подаръци за любимите си хора - всичко ще ви се отплати многократно при равнопоставен обмен на енергия.

Прогнозата говори за възможността за изкачване по кариерната стълбица, бонуси и преход към ново ниво. Оформлението буквално казва, че ще бъдете на кон!

Телец

(9 Пентакли, Колесница, Справедливост)

Теле. Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024гЦял екран
 

Телецът ще види пробив по въпроси, свързани с държавните организации и правната система. През зимните празници ви предстоят много пътувания, включително служебни, но не само! Може да се наложи да подготвите документи, свързани с пътуването.

Очертаващият се пробив в много въпроси ще ви позволи да правите добри пари и като цяло да прекарвате времето си, както обича Телецът, в максимален комфорт, уют и „честност“ - в добро общество. Картата 9 Пентакли може да говори и за приходи в навечерието на празниците.

(5 чаши, 4 Пентакли, Любовници)

Близнаци. Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024гЦял екран
 

Най-общителният знак от зодиакалния кръг може да очаква някои разочарования през декември 2023 г., което не е чудно: все пак вашата планета-покровител е в ретроградно движение. Вероятно ще спестявате през целия декември и дори след това. Може да бъдете обезпокоени от проблеми, свързани с отложени печалби и забавени плащания.

Но не всичко е толкова лошо. Най-вероятно ще успеете да отпразнувате празниците в добра компания или да чакате парите си в края на годината. Освен това ви очаква романтично запознанство или приятна компания. И въпреки че вероятността да се развие в нещо повече е малка, това не е причина да го пренебрегвате!

(Страница с Пентакли, Колелото на съдбата, Страшният съд)

Рак. Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024гЦял екран
 

Но Раците могат да очакват съдбовни събития, които драматично ще повлияят на живота им. Малки печалби на фона на големи промени - това е кредото на декемврийските празници за вас. Този декември Раците ще получат цялата положителност, която заслужават, защото са добри!

Възможни са важни пътувания (дори ако това е просто пътуване за греяно вино), ярки срещи. И, разбира се, Ракът ще получи най-много обаждания от бившите си по време на ретрограден Меркурий. Дръжте се: Вселената ще тества силата ви!

Лъв

(6 Пентакли, 9 Пентакли, Крал мечове)

Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024 за ЛъвЦял екран
 

На Лъвовете могат да се дават пари просто така. Накратко, някой е готов да стане личен покровител на работата ви, каквото и да означава това. Приходи, приходи и още приходи – това ви очаква през декември 2023 година.

Освен това може да получите информация за разрешаване на проточен паричен проблем във ваша полза.

Дева

(Дама чаши, 4 жезъла, Дама жезли)

Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024 за ДевитеЦял екран
 

Девите ще трябва буквално да плуват в положителни емоции и празнично настроение. Жените ще се радват да се подготвят за празниците и евентуално да приемат гости. А мъжете могат да очакват празненство в женското общество или избор между две жени, всяка от които да им хареса. Също така, таро картите показвато комуникация с много жени едновременно.

Везни

(4 Пентакли, 9 Пентакли, Слънце)

Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024 за ВезниЦял екран
 

Везните ще получат значителни парични печалби и изясняване на важни житейски въпроси. Важно прозрение буквално ви очаква. В същото време Везните ще могат да запазят социални и кариерни позиции и, ако е необходимо, да защитят своите.

През втората част на месеца очевидно ще можете да се разгърнете и да покажете екстравагантност - всичко, което ви харесва.

Главният Аркан Слънцето може да ви донесе много положителни неща - от нови приятни запознанства до печалба от лотарията или новини за наследство. Може би обаче говорим просто за светлия празничен период в живота ви.

(Кралица жезли, Паж пентакли, Крал чаши)

Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024 за СкорпионитеЦял екран
 

Ето кого го очаква любовта през тези зимни празници - Скорпионът, независимо от пола. Предстои ви интересно запознанство с човек, който може да ви плени, или среща с тези, в които се влюбвате.

Не е изключено през коледните празници Скорпионите да са заети с кореспонденция с интересни хора и да са в състояние на „пеперуди в стомаха“. Семейните Скорпиони могат да развият връзки отстрани.

Стрелец

(Кралица мечове, 10 жезли, Слънце)

Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024 за СтрелецЦял екран
 

Стрелците могат да очакват възходи и падения със здравето си или пренапрежение поради повишена отговорност. Появата на бивши партньори също е възможна като опция за тълкуване на подреждането за този огнен знак. Въпреки че слънчевото ласо в оформлението постоянно показва правилния вектор на вашето движение, дори ако изглежда, че всичко е твърде сложно.

Козирог

(Император, 9 пентакли, 4 пентакли)

Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024 за КозирозитеЦял екран
 

Козирозите, както винаги, се владеят и държат всичко под контрол. Те не си позволяват да се отпуснат, като харчат допълнителни пари за пет безполезни бонбона или Бог знае какво още, измислено от търговците. Делата на Козирозите ще се наредят, финансите също. Но земната зодия едва ли ще успее да отпразнува с пищност Коледа и Нова 2024 година. И кому са нужни тези пиршества?

Водолей

(Кралят на чашите, Императрица, Обесеният)

Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024 за ВодолейЦял екран
 

Някои Водолеи няма да имат най-лесните дни през декември 2023 г. Възможни са неразбираеми ситуации с любовници или майки, преоценка на ценностите в отношенията и забавяне на развитието на романтичните комуникации. Изпълнението на плановете рискува да спре, а пробивът в решаването на важни въпроси може да бъде отложен за определен период.

Но не се разстройвайте. Тази прогноза за Нова година 2024 обхваща само няколко дни празнична суматоха.

Риба

(Крал чаши, 8 пентакли, 10 жезли)

Таро прогноза за Коледа и Нова година 2024 за РибиЦял екран
 

Явно Рибите няма да могат да си починат, а работните процеси няма да пуснат този симпатичен воден знак до 1 януари 2024 г. Въпреки това, няма гаранция, че въобще ще можете да си починете тези дни. От друга страна, това е добре: в крайна сметка декември до голяма степен определя сценария на живота през следващата година. Рибите изглежда имат много работа и в резултат на това добри плодове през предстоящата високосна година на Дракона!