Точно в този час днес, 14 юни, започва Пълнолуние в огнения знак Стрелец. Астрологът Марина Скади прогнозира, че през този период мнозина ще могат да преразгледат своите цели и насоки в различни области, в по-голяма степен в съответствие със своите стремежи.

Стрелецът е третият знак на елемента огън, свързан с творчеството, интелектуалното развитие. Неговата енергия, подсилена от пълнолунието, ще ви помогне да видите живота си ясно и да вземете правилното решение. Тъй като интуицията се активира на Пълнолуние, ще бъде възможно да се реши всеки проблем и да се преориентирате към по-висша житейска задача.

Пълнолунието също се управлява от планетата Юпитер, която се движи през знака на Овен. Характеризира началото, съзиданието, творческия импулс. Този знак има силно желание да върви напред, да постига цели и да води други хора.

Юпитер е планетата на щастието. Неговото влияние дава самочувствие, дава власт над обстоятелствата. Следователно следващите две седмици след Пълнолунието ще бъдат най-успешни за решителни, енергични действия, които определено ще доведат до резултати. Ще има по-добри условия за творческа реализация, вдъхновение и организация на хората.

13-15 юни е времето на раждането на идеи, проявление на свободна воля, перспективи, излизане от порочния кръг на проблемите. Огнените енергии на Стрелец ще изчистят пространството от остарели форми и ще подготвят основата за създаването на нови.

На 14 юни Пълнолунието ще даде енергия за изпълнение на плановете. Огнената енергия на Стрелец може да се използва, за да разберете вашия потенциал. Това ще помогне на различни духовни практики. Например йога или медитация. С тяхна помощ можете да установите връзка с Вселената и да обърнете късмета във вашата посока.

Според астролога процесите, започнали от Новолуние, 30 май, до Пълнолуние, 14 юни, ще придобият ясни перспективи, а някои случаи ще завършат с добри резултати.

Пълнолунието в Стрелец вдъхва надежда, вяра в доброто и мир. Колкото по-широки са интересите през юни, толкова по-бързо ще се появи вкусът към живота.

Хороскоп

Основните щастливци на Пълнолунието са Стрелец, Овен и Лъв. Придружени са от късмет и през втората половина на юни. Ще се формират подходящи условия и ще се появят благоприятни предпоставки за преодоляване на житейските трудности. Това е добър момент за изграждане на кариера, придобиване на популярност, пътуване на дълги разстояния и общуване с чужденци.

Близнаците ще трябва да направят равносметка на изминатия път, да претеглят плюсовете и минусите и да вземат правилното решение.

Везните и Водолеят ще имат възможност да разширят обхвата на своето влияние. Действайте уверено, привличайте вниманието на хората, усилията ще доведат до успех. До края на текущия лунен месец Везните и Водолеите ще бъдат доволни от свършената работа и ще могат да си позволят почивка.

Дева и Риби ще се сблъскат с препятствия по пътя си към успеха. Това се дължи на надценяването на техните възможности. Избягвайте заблудите във вашите възгледи и поведение и се дръжте настрана от онези, които са склонни да го правят.

Телец, Рак, Скорпион и Козирог – каквото и да се случи, несъмнено ще постигнете целта си. Защитете своите вярвания и принципи по честен начин.

Втората половина на месеца е много подходяща за емиграция. Хората бързо ще намерят съмишленици, учители или ученици.

Превод: GlasNews